Γκαλ Γκαντότ: «Η παραμονή στο σπίτι είναι η υπερδύναμή μου!»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020, 09:54
Γκαλ Γκαντότ: «Η παραμονή στο σπίτι είναι η υπερδύναμή μου!»

Η Ισραηλινή ηθοποιός Γκαλ Γκαντότ, γνωστή από τον ρόλο της ως Wonder Woman στη βασισμένη στο ομότιτλο κόμικ της DC ταινίας, δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία της στην επίσημη σελίδα της στο Instagram και έκανε μια σημαντική δήλωση για την «κοινωνική αποστασιοποίηση» λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού.

Η Γκαλ Γκαντότ μέσω του Instagram ανακοίνωσε ότι στο πλαίσιο μέτρων προστασίας παραμένει αυτοβούλως σε καραντίνα στο σπίτι της. Στη δήλωσή της η ηθοποιός αναφέρει ότι η παραμονή στο σπίτι είναι η υπερδύναμή της και συνέστησε σε όλους να μείνουν σε καραντίνα στις οικίες τους με την οικογένειά τους. Επιπλέον υπενθύμισε στους θαυμαστές της ότι η κατάσταση δεν πρέπει να υποτιμάται.

Η φωτογραφία, στην οποία η ηθοποιός ποζάρει με πιτζάμες και παντόφλες με λεοπάρ print, προκάλεσε τον ενθουσιασμό των θαυμαστών της και συγκέντρωσε περισσότερα από 1,7 εκατομμύρια like σε σύντομο χρονικό διάστημα.
 
«Η παραμονή στο σπίτι είναι η υπερδύναμή μου και η δική σας! Σας παρακαλώ όλους να φροντίζετε τον εαυτό σας, τους αγαπημένους σας και όλους μας. Δεν πρέπει να παίρνετε την κατάσταση αψήφιστα. Όσο πιο νωρίς μένουμε όλοι στο σπίτι προστατεύουμε τον εαυτό μας από την προσβολή από αυτόν τον πολύ μεταδοτικό ιό. Το συντομότερο θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στις ζωές μας χωρίς να χάσουμε ζωές. Είμαστε όλοι ένα #WeAreAllOne» έγραψε η ηθοποιός και πολλοί θαυμαστές της έσπευσαν να της εκφράσουν την αγάπη τους.

 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020, 10:23