Ο Jo Nesbo μάς υπόσχεται μέρες και νύχτες αγωνίας και έντονης δράσης με το νέο του συγκλονιστικό θρίλερ.
Ο ροκ σταρ της αστυνομικής λογοτεχνίας με κάθε νέο του βιβλίο προκαλεί έντονο ενθουσιασμό και ανυπομονησία στους φαν του αστυνομικού μυθιστορήματος και σπάει κάθε ρεκόρ πωλήσεων.

Μέχρι σήμερα τα βιβλία του ξεπερνούν τα 45 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 17 Σεπτεμβρίου 2020 κυκλοφορεί στα ελληνικά, λίγες μέρες μετά τη νορβηγική και την αγγλική έκδοση, Το βασίλειο, το νέο σκοτεινό θρίλερ του πιο πολυδιαβασμένου συγγραφέα της σύγχρονης αστυνομικής λογοτεχνίας, που είναι το ίδιο εκρηκτικό και πολυεπίπεδο όσο τα μυθιστορήματα της σειράς Χάρι Χόλε.

Οι εκδόσεις «Μεταίχμιο» προχωρούν στον σχεδιασμό μιας σκληρόδετης συλλεκτικής έκδοσης με πολυτελή κουβερτούρα, υπογραφή και πρόλογο του συγγραφέα, ιδανικό απόκτημα για τη συλλογή κάθε Nesbomaniac. Η συγκεκριμένη έκδοση θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων και είναι ήδη διαθέσιμη για προπαραγγελία από τον ιστότοπο των εκδόσεων Μεταίχμιο, αλλά και από τα βιβλιοπωλεία όλης της χώρας.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τα δεκάξι του, που χάθηκαν ξαφνικά οι γονείς τους, ο Ρόι ανέλαβε τη φροντίδα του μικρού του αδελφού, του Καρλ. Μεγαλώνοντας οι δρόμοι τους χωρίστηκαν. Ο Καρλ αποφάσισε να περιπλανηθεί στον κόσμο αναζητώντας μια καλύτερη τύχη. Ο Ρόι έμεινε πίσω, στο οικογενειακό κτήμα, στο απομονωμένο βασίλειό τους, ικανοποιημένος με μια ήσυχη καθημερινότητα.

Χρόνια αργότερα, ο Καρλ επιστρέφει, με τη χαρισματική νέα του σύζυγο, την αρχιτέκτονα Σάνον. Έχουν ένα σωρό συναρπαστικά σχέδια – να χτίσουν ένα ξενοδοχείο στο κτήμα και να πνιγούν στα πλούτη τόσο τα αδέρφια όσο και όλο το χωριό.

Η χαρμόσυνη άφιξη σύντομα γίνεται η αφορμή για μια σειρά από γεγονότα που απειλούν ό,τι αγαπά και θέλει να διαφυλάξει ο Ρόι…

Οικογενειακό χρέος, αναπάντεχες ανατροπές, όλο και περισσότερα πτώματα: ένα εκτυφλωτικό θρίλερ, ένα ακαταμάχητο αναγνωστικό κοκτέιλ.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης