«Ένας τρελλός» στη Θεσσαλονίκη

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2012, 17:26
«Ένας τρελλός» στη Θεσσαλονίκη
Την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και οι «Sleeping Band» προ(σ)καλούν τον κόσμο να μπει μαζί τους στον κύκλο και να τραγουδήσουν όλοι μαζί, στο Club του Μύλου, στη Θεσσαλονίκη.

Μετά την επιτυχία των παραστάσεων στην Αθήνα και πριν από την εξόρμηση της καλοκαιρινής περιοδείας του project «πάμε παράλια II», ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και οι «Sleeping Band» αυτοπαρουσιάζονται και παρουσιάζουν με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση και ενέργεια τη μουσικοθεατροπαρανοϊκή τους παράσταση, η οποία στηρίζεται στη γοητεία του απρόβλεπτου και τη διάθεση για αυτοσχεδιασμό.

Μια παρέα λοιπόν αλλάζει ήχους, ρυθμούς και μπλέκει ευχάριστα τα τραγούδια από όλο το φάσμα της μουσικής, την προσωπική δισκογραφία του Αλκιβιάδη, αλλά και από το νέο c.d. του με τίτλο «Ένας τρελλός», που σύντομα θα διατίθεται στα δισκοπωλεία. Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, οι «Sleeping Band», ο Κώστας Μπέζος, ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Goran Βregovic, ο Βασίλης Τσιτσάνης, και όλοι οι σύνθετες των μεγάλων τραγουδιών μας υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη γέλιο και ξενοιασιά.

«Μύλος Club»
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία
Οι πόρτες ανοίγουν στις: 21:00
Τηλ. κρατήσεων-επικοινωνίας: 2310 510081
Τιμή εισιτηρίου: 7,00€


Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2012, 18:32