Στην Πινακοθήκη Κυκλάδων, στην Ερμούπολη της Σύρου, ξεκινάει την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου η έκθεση ζωγραφικής  με τίτλο «Οπτικά Συναισθήματα», του Ευάγγελου Μαραυγάκη. Τα εγκαίνια πραγματοποιούνται στις 20:00.

 ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ   :   Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή Κυριακή   ώρες   19.00 – 22.00                                    .                                        Σάββατο   ώρες   11.00 – 13.30 αλλά και καθημερινές πρωί κατόπιν συνεννόησης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ και ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΕΡΓΩΝ:

Ο Ευάγγελος Μαραυγάκης, συνταξιούχος Μηχανολόγος-Μηχανικός, γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης και είναι μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μαθήτευσε στη ζωγραφική δίπλα στην Αγάπη Πολογιώργη, στον Ρωμάνο και αργότερα στην Αθήνα δίπλα στον καθηγητή της Σχολής Καλών Τεχνών Καναδά Κωνσταντίνο Λάσκαρη.

Έχει πραγματοποιήσει 7 ατομικές και 5 ομαδικές εκθέσεις στην Αθήνα, 1 ατομική στην Αλεξάνδρεια Αιγύπτου, 4 ατομικές στη Σύρο και επίσης έργο του συμμετείχε και σε ομαδική στην Πινακοθήκη Κυκλάδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα τελευταία του έργα, όσον αφορά τους πίνακες με τα τοπία, χρησιμοποιεί τον δικό του τρόπο και τη δική του χρωματική παλέτα για να αποτυπώσει αυτό που βλέπει, ενώ με τις ιδιαίτερες γυναικείες φιγούρες του θέλει να δείξει ότι ακόμη και σε μια ιδιόρρυθμη αποτύπωση εικόνας μπορεί κάποιος να ανακαλύψει κρυμμένα στοιχεία ομορφιάς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης