Σάββατο 21/04 και Κυριακή 22/04

Έπειτα από εκατοντάδες live εμφανίσεις, που έχουν όλες συνοδευτεί από λίτρα ιδρώτα, και τρεις εξαιρετικά καλοδουλεμένους δίσκους, οι Blues Bug έχουν με τον ρυθμό τους κερδίσει τον τίτλο του καλύτερου funk συγκροτήματος της χώρας. Το σχήμα κάνει την εμφάνισή του τον Ιούνιο του 1990 και σε μικρό χρονικό διάστημα γίνεται γνωστό για την ποιότητα της δουλειάς του. Ο πολύ δεμένος ήχος του, το πλούσιο ρεπερτόριο (συνδυασμός rhythm & blues, soul, funk, acid jazz), η ζωντανή σκηνική παρουσία τους, είναι τα κύρια στοιχεία που τους καταξίωσαν σαν μια από τις καλύτερες μπάντες του είδους της και τους χάρισαν την ευρεία αποδοχή του κοινού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συνέχεια της μουσικής τους διαδρομής χαρακτηρίζεται από τη συνεργασία τους με σημαντικούς Έλληνες και ξένους μουσικούς όπως, Αλέκος Αράπης, Γιώργος Κοντραφούρης, Τάκης Μπαρμπέρης, Γιάννης Μόνος, Τάκης Πατερέλης Louisana Red, Milo Z, Guitar Shorty Cookie Magie, Arturo Sandoval. Έχουν κυκλοφορήσει 2 δίσκου,ς ένα maxi single και έχουν συμμετάσχει μουσικά στην ταινία του Αντώνη Κόκκονου «Τέλος εποχής».

Εξαιρετικοί μουσικοί, εκπληκτικά φωνητικά, funky και acid jazz συνθέσεις, που με βάση την σύγχρονη αντίληψη για το Rhythm & Blues, κινούνται στα ρυθμικά μονοπάτια της παλιάς καλής soul, έχοντας πάντα βαθιά ριζωμένες τις ρίζες τους στην παράδοση της Νέας Ορλεάνης. Ένα πολύχρωμο ηχητικό τοπίο θα ξεδιπλωθεί μπροστά στα πόδια σας και ένα είναι βέβαιο: They’ ll get you jumping!

Μουσικοί:
Φώτης Τσιριγώτης: φωνή, κρουστά
Τεό Θεοδωρίδης: ηλεκτρική κιθάρα, φωνή
Λεωνίδας Κότσης: τύμπανα
Γιάννης Γεωργάκης: φωνή. Κρουστά
Αλέκος Αράπης: μπάσο
Νίκος Δελιγιάννης: κιθάρα
Αστερής Παπασταματάκης: πλήκτρα
Σωτήρης Τάτσης: τενόρο σαξόφωνο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

HALF NOTE JAZZ CLUB
Tριβωνιανού 17, Μετς

Πληροφορίες-Κρατήσεις
210 9213310
www.halfnote.gr
www.ticketnet.gr
www.viva.gr
http://www.facebook.com/halfnote.gr
https://twitter.com/#!/Half_Note

Γενική είσοδος (χωρίς ποτό): 15€, φοιτητικό 10€

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
Σάββατο και Κυριακή στις 22:30

Δείτε το video…

Επιμέλεια: Νικόλας Αρώνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης