Έργα από διαφορετικές χρονικά ζωγραφικές περιόδους της Στέλλας Πυλαρινού, με κοινό χαρακτηριστικό τους, τον «Χρόνο», φιλοξενεί ο χώρος του Altamira (Περικλέους 28) στο Μαρούσι, από την Πέμπτη 12 Μαίου 2016 έως και την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για μια ακόμη φορά το αγαπημένο πολυεθνικό εστιατόριο Αltamira , εξιτάρει τις αισθήσεις μας, επιχειρώντας ένα ταξίδι, πέραν της πανδαισίας των μπαχαρικών και γευστικών προκλήσεων που τόσο καλά γνωρίζει, ένα ταξίδι στον κόσμο των χρωμάτων.

«Χρώματα ακρυλικά, μικτές τεχνικές και ψηφιακές επεξεργασίες διαπραγματεύονται με την έννοια του χρόνου που όλους μας επηρεάζει. Ο χρόνος σαν αίσθηση που μας περικλείει, αφανής «συχνότητα» που πρέπει να μάθεις να ζείς μαζί, να αποδεχτείς το βλέμμα του …να προχωρήσεις μαζί του…να τον σεβαστείς…Δεν πρόκειται για «συμβιβασμό», αλλά για «επιβίωση….»

Η Στέλλα Πυλαρινού σπούδασε Παιδαγωγικά και Βοηθός Διοίκησης και εργάζεται ως γραμματέας . Από το 2002 μαθητεύει δίπλα στο ζωγράφο Δημήτρη Μανίνη. Είναι συνιδρυτικό μέλος της εικαστικής ομάδας
«Ante Portas» και του Συλλόγου για τον πολιτισμό «Ηράκλειτος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ζωγραφικά της έργα έχουν παρουσιαστεί σε ομαδικές εκθέσεις:
στο Χώρο Τέχνης Περίακτοι (2008), στο Μουσικό Γυμνάσιο Παλλήνης,
στην Γκαλερί Ιανός(2008),στο Κέντρο Εφαρμοσμένων και Εικαστικών τεχνών- Παλλήνη, στο Πνευματικό Κέντρο Παιανίας,

στην Γκαλερί Mabrida(2011),στο Γαλλικό Ινστιτούτο(2012),
στο Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Αθηνών(2012)
στην Μπιενάλε της Βενετίας ( 2009),

στη συνοδευτική ομαδική της έκθεσης του Δημήτρη Μανίνη«Dimitris Maninis and his Students – Post Formations I».

Στην Chili Art Gallery(Αθήνα 2015) με την ομάδα «Ante Portas»…«Τα κατά Καββαδία θρυλούμενα…»

Συμμετοχή με τον Σύλλογο Ηράκλειτο σε εκθέσεις ζωγραφικής στο «Παναιτώλιο» Ν.Ιωνίας, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου καθώς και στο Δημαρχείο Κηφισιάς.

Ατομική έκθεση ζωγραφικής :«Συνταξιδιώτης το Φεγγάρι…» στον χώρο «La Soiree de Votanique» στην Αθήνα (2013).

Φωτογραφικό της έργο έχει παρουσιαστεί:

Στην συνοδευτική έκθεση του θεατρικού έργου «Ο Λάζαρος και τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα» κατά την συμμετοχή του στο 11ο Εαρινό Φεστιβάλ Θεάτρου στο Πνευματικό Κέντρο «Χρήστος Μπέκας», Σπάτα.

Στην 1η Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας Γυναικών της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας «Μέσα από το βλέμμα της». Φωτογραφική εταιρεία(Ιούνιος 2015) –«Polis art café»(Οκτ.-Νοεμ.2015).

Στην ετήσια έκθεση του τμήματος φωτογραφίας του Δήμου Αμαρουσίου(2015).‘ «Η φωτογραφία ως μέσο έκφρασης» υπό την καθοδήγηση του Δ. Κούτση.

Στην ομαδική έκθεση φωτογραφίας #my_igm αίθουσα «Αποθήκη», που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης #SWITCH_ON,Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων (2016).

«Video art» : Με την ομάδα Ante Portas ,στο θεατρικό έργο «Χιόνια Πολλά και ευτυχισμένος ο καινούργιος κόσμος».

Εγκαίνια Πέμπτη 12 Μαίου 2016 8:30μμ

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά και Σαββατοκύριακα τις ώρες λειτουργίας του Αltamira (Περικλέους 28, Μαρούσι) Τηλ.210-6128841

Επιμέλεια έκθεσης
Εικαστική ομάδα Ante Portas και Σύλλογος Ηράκλειτος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης