Ακυρώθηκαν οι συναυλίες του Μεγάρου Μουσικής στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020, 21:51
Ακυρώθηκαν οι συναυλίες του Μεγάρου Μουσικής στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης

Μετά τη σύσταση που ανακοινώθηκε από την Πολιτική Προστασία, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (ΜΜΘ) ακύρωσε τις μουσικές εκδηλώσεις που είχε προγραμματίσει για την παραμονή των Χριστουγέννων στα προαύλια εννέα νοσηλευτικών ιδρυμάτων της πόλης.

Η δράση είχε σχεδιαστεί σε συνεννόηση με τις διοικήσεις των νοσοκομείων και την Πολιτική Προστασία (πριν από τις τελευταίες ανακοινώσεις) και με τήρηση όλων των ενδεδειγμένων μέτρων υγειονομικής προστασίας (ολιγομελή μουσικά σχήματα, τήρηση αποστάσεων, rapid test από όλους τους συμμετέχοντες).

Όταν αρθούν τα περιοριστικά μέτρα, το ΜΜΘ, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, θα διοργανώσει δύο συναυλίες με γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, τις οποίες θα προσκληθεί να παρακολουθήσει δωρεάν το υγειονομικό προσωπικό που απασχολήθηκε στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ανεξάρτητα από την αναβολή των εκδηλώσεων, ο Οργανισμός Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης θα διαθέσει το ποσό των 4.000 ευρώ στον Σύλλογο Μουσικών Βορείου Ελλάδος για την οικονομική στήριξη των μελών του.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020, 21:51