Η έκθεση του «3ου Βραβείου Ευρωπαϊκής Ζωγραφικής» του μουσείου Φρυσίρα, συνεχίζεται για έναν ακόμη μήνα, μέχρι τέλος Δεκεμβρίου και από την Τετάρτη (6/11) το ωράριο του μουσείου αλλάζει τις καθημερινές και διαμορφώνεται ως εξής:

Τετάρτη – Πέμπτη – Παρασκευή : 11.00 – 18.00

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι υπόλοιπες μέρες παραμένουν ως έχουν:

Σάββατο & Κυριακή : 11.00 – 17.00

Δευτέρα & Τρίτη : κλειστά

Το Μουσείο Φρυσίρα παρουσιάζει την έκθεση του «3ου Βραβείου Ευρωπαϊκής Ζωγραφικής», που αποτελεί ήδη θεσμό στη σύγχρονη εικαστική σκηνή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον ανοιχτό διαγωνισμό που διεξήχθη, συμμετείχαν περισσότεροι από 200 καλλιτέχνες, από τους οποίους επιλέχθηκαν οι 20 καλύτεροι για να εκθέσουν το έργο τους.

Στόχος του βραβείου είναι να αναδείξει τη δουλειά νέων ανθρώπων και να προβάλλει εικαστικές τάσεις του σήμερα. Επιδιώκει την επιβράβευση της αισθητικής ποιότητας και της μορφολογικής ιδιαιτερότητας, αλλά και την παρουσίασή τους στο ευρύ κοινό.

Στηρίζοντας έμπρακτα τους αναδυόμενους δημιουργούς, το μουσείο στέκεται αρωγός στην προσπάθεια τους να εκφραστούν μέσω της ζωγραφικής στο σύγχρονο καλλιτεχνικό πεδίο.

Οι επιλεχθέντες καλλιτέχνες

Andreani Giulia, Axente Teodora, Bataillard Marion, Csató József, Haack Simone, Szczekan Ewa, Αντάρτη Άννα, Βαλσαμάκη Χρύσα, Γιαννόπουλος Χρήστος, Κατσουλίδη Μαριάννα, Κροντήρη Αφροδίτη, Κρυσταλλά Ασπασία, Λημναίος Γιάννης, Μιχαηλίδης Χρίστος, Μόσχος Νίκος, Πέρρος Βασίλης, Ρούτσης Γκέντση, Σαλπιγκίδης Γιώργος, Φλέσσα Δέσποινα, Φραγκάκης Δημήτρης

3ο Βραβείο Ευρωπαϊκής Ζωγραφικής Μουσείου Φρυσίρα

[Ιούλιος-Δεκέμβριος 2017]

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης