Δύο Ελληνίδες τραγουδίστριες, η Σοφία Σαρρή και η Χρύσα Τσαλταμπάση συμμετέχουν στο soundtrack και στα φωνητικά που ακούγονται καθ’ όλη τη διάρκεια των επεισοδίων της σειράς του Netflix «1899», που έχει καθηλώσει κοινό και κριτικούς.

Η νέα σειρά μυστηρίου, που υπογράφουν οι δημιουργοί της μεγάλης επιτυχίας του Netflix «Dark», έκανε πρεμιέρα στις 17 Νοεμβρίου και ήδη έχει κερδίσει τους χρήστες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ατμόσφαιρα που περιβάλλει τη σειρά, η υπόθεση και η σκηνοθεσία την κάνουν μοναδική, ενώ σημαντικό ρόλο στην επιτυχία που σημειώνει παίζουν επίσης τα φωνητικά και η μουσική του Ben Frost.

Τα μοναδικά φωνητικά που ακούγονται τόσο στο soundtrack του «1899», όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια των επεισοδίων, ανήκουν σε δύο Ελληνίδες καλλιτέχνιδες, τις Σοφία Σαρρή και Χρύσα Τσαλταμπάση.

 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Sophia (@sofia_sarri_)

 

 

H Σοφία Σαρρή, που πρόσφατα κυκλοφόρησε το οπτικοακουστικό έργο «ARIADNE» και διακρίθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Καννών, έγραψε στο προφίλ της στο Instagram: «Είμαι ενθουσιασμένη που ακούω τη φωνή μου στο σάουντρακ της νέας σειράς του Netflix σε μουσική του Ben Frost (Ethermachines) μαζί με την ταλαντούχο φίλη μου Χρύσα Τσαλταμπάση και τόσους άλλους εκπληκτικούς μουσικούς από όλο τον κόσμο. Αν έχετε διάθεση απόψε για Netflix και ανατριχίλες, ξέρετε τι να κάνετε».

 

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Sophia (@sofia_sarri_)

 

Η πλοκή του «1899» αναφέρει:

Γεμάτοι ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον, οι επιβάτες ενός πλοίου για τον Νέο Κόσμο οδηγούνται σε έναν εφιάλτη, όταν βρίσκουν ένα δεύτερο πλοίο ακυβέρνητο στα ανοιχτά. Καλώς ήρθατε στο “1899”, μια άκρως καθηλωτική νέα σειρά από τους δημιουργούς της σειράς “Σκοτάδι”.

Το cast

Emily Beecham, Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau, Maciej Musiał, Anton Lesser, Lucas Lynggaard Tønnesen, Rosalie Craig, Clara Rosager, Maria Erwolter, Yann Gael, Mathilde Ollivier, José Pimentão, Isabella Wei, Gabby Wong, Jonas Bloquet, Fflyn Edwards, και Alexandre Willaume.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης