Το θέατρο «μπαίνει» διαδικτυακά στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» δίνοντας τη δυνατότητα στα παιδιά,  που νοσηλεύονται στη  Β΄ Κλινική Χειρουργικής Παίδων ΑΠΘ και τη Δ’ Παιδιατρική Κλινική ΑΠΘ, να  παρακολουθήσουν μέχρι και τις 17 Ιανουαρίου την παράσταση «Μία χριστουγεννιάτικη ιστορία».

Η «Χριστουγεννιάτικη ιστορία» του Κάρολου Ντίκενς, ζωντανεύει  στο διαδίκτυο μέσα από την πολυσυζητημένη παράσταση με πρωταγωνιστή τον πλούσιο αλλά και τσιγκούνη Εμπενίζερ Σκρουτζ. Ο Σκρουτζ μισεί τη γιορτή των Χριστουγέννων και βιώνει μέσα σε μία νύχτα, μία φοβερή αποκάλυψη: Έπειτα από την “επίσκεψη” του νεκρού συνεταίρου του, Τζέικομπ Μάρλεϊ, τον επισκέπτονται τρία Πνεύματα: το Πνεύμα των Χριστουγέννων του Παρελθόντος, του Παρόντος και του Μέλλοντος. Ο ήρωας, «αγγίζοντας» συναισθήματα που είχε ξεχάσει, πλημμυρίζει αγάπη και συμπόνια, μαθαίνοντας να γιορτάζει τα Χριστούγεννα, αλλά και κάθε ημέρα, όπως τους αξίζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον ρόλο του Εμπενίζερ Σκρουτζ, ο Θανάσης Κουρλαμπάς και μαζί του 14μελής θίασος, γεμάτος ενέργεια, που ταξιδεύει τον θεατή στο πνεύμα των Χριστουγέννων μέσα από τον μοναδικό λόγο του Ντίκενς.

Η παράσταση γίνεται διαθέσιμη μέσω της σελίδας https://page.inplayer.com/apriori/ .
 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης