Έφυγε από τη ζωή ο Bruno Arena, του ντουέτου Fichi d’India σε ηλικία 65 ετών. Ο κωμικός ηθοποιός, ο οποίος υπέστη ανεύρυσμα στον εγκέφαλο το 2013 κατά την ηχογράφηση ενός επεισοδίου του Zelig, πέθανε σε ηλικία 65 ετών.

Η ανακοίνωση του θανάτου του αγαπητού ηθοποιού ήρθε από τον Ιταλό τραγουδιστή Πάολο Μπέλι, ο οποίος έγραψε στο Twitter:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έπειτα από αρκετούς μήνες που πέρασε στο νοσοκομείο και, στη συνέχεια, σε μια κλινική αποκατάστασης, ο καλλιτέχνης αγωνίστηκε να ανακτήσει διάφορες λειτουργίες, παρόλο που το εγκεφαλικό είχε αφήσει τα σημάδια του.

Στις 5 Απριλίου 2014, ο Arena έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την αποκατάστασή του, επιστρέφοντας στο στάδιο San Siro κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ της αγαπημένης του Ίντερ και της Μπολόνια.

Ποιος ήταν ο Bruno Arena

Ο Μπρούνο Αρένα ήταν ηθοποιός και κωμικός που έκανε τον κόσμο να γελάει και να διασκεδάζει τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης γεννήθηκε στο Μιλάνο στις 12 Ιανουαρίου 1957.

Το 1988 γνώρισε τον Max Cavallari, και σε μια βόλτα στις παραλίες του Palinuro, στην επαρχία του Σαλέρνο, μαζί με τον Cavallari σχηματίζουν το κωμικό δίδυμο που θα τους κάνει διάσημους. Αποφασίζουν να αυτοαποκαλούνται Fichi d’India, το όνομα που επιλέχθηκε για να αποτίσει φόρο τιμής στο πλαίσιο της βόλτας, στα φυτά της φραγκοσυκιάς.

Το κωμικό δίδυμο έκανε το ντεμπούτο του στη σκηνή ενός κλαμπ καμπαρέ στο Βαρέζε, το «Fuori cena», και στη συνέχεια άρχισε να εμφανίζεται σε όλη την Ιταλία, σε διάφορα κλαμπ. Το 1994 προσγειώθηκαν στο Italia 1, στο πλαίσιο του τηλεοπτικού προγράμματος “Yogurt”. Την ίδια χρονιά επικοινωνεί μαζί τους το Radio Deejay, για το οποίο αρχίζουν να γράφουν και να διευθύνουν το δικό τους πρόγραμμα, Tutti per l’una, παρέα με τον Marco Baldini μέχρι το 1998. Η καριέρα τους ξεκινάει σίγουρα στην τηλεόραση στο Canale 5, χάρη στη συμμετοχή στο πρόγραμμα «Ξέρεις τα τελευταία;», τον γνωστό διαγωνισμό ανέκδοτου. Το δίδυμο δεν χάνει ποτέ τη ζωντανή προσέγγιση και μεταξύ 1996 και 1998 ζωντανεύει τις καλοκαιρινές σεζόν του Aquafan στο Riccione.

Το I Fichi d’India εμφανίζεται στις πρώτες εκδόσεις του Zelig, που μεταδίδεται από την Italia 1, και αυτή η εμπειρία είναι που κάνει το κωμικό δίδυμο ένα από τα πιο διάσημα στην Ιταλία. Γύρω στο 2007 το δίδυμο συμμετέχει στο Κολοράντο μέχρι το 2012, και στη συνέχεια επιστρέφει στο Zelig το 2013. Η καριέρα του Bruno Arena, τελείωσε το 2013 λόγω ανευρύσματος στον εγκέφαλο.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης