Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Μιχάλης Γούναρης, ο οποίος, τα τελευταία χρόνια συνεργαζόταν με το ΚΘΒΕ και είχε συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, τηλεοπτικές σειρές και ραδιοφωνικές εκπομπές.

Την είδηση του θανάτου έκανε γνωστή ο συνάδελφός του Γιάννης Αναστασάκης μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έγραψε χαρακτηριστικά:

Έμαθα πως έφυγε από κοντά μας ο ηθοποιός Μιχάλης Γούναρης. Τον ήξερα από το περίφημο ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ.

Τον ξανασυνάντησα το 2000 στο ΚΘΒΕ στην παράσταση “Καραγκιόζης ο Μέγας” και το 2015- λίγο πριν βγει στη σύνταξη.

Ωραίος ηθοποιός και άνθρωπος που αγωνίστηκε σκληρά στη ζωή του, όπως είχα μάθει από φίλους, μια κι ο ίδιος είχε πολύ χιούμορ για να περιαυτολογεί. Θερμά συλλυπητήρια στους δικούς του.

Ο Μιχάλης Γούναρης σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Κυριαζή Χαρατσάρη. Συμμετείχε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, σε κινηματογραφικές ταινίες( Ζίζοτεκ, Πεθαμένο λικέρ, Η νύχτα με τη Σιλένα, Νοκ Άουτ), σε τηλεοπτικές σειρές και σε ραδιοφωνικές εκπομπές.

Από το 1999 ως το 2016 συνεργάστηκε με το ΚΘΒΕ σε περίπου 30 παραγωγές (“Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας”/ “Ανασκαφή 2”, 2016, “Η κωμωδία του Αυτόχειρα”, 2015, “Η μικρή μας πόλη”, 2014, “Ειρήνη”/”Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται”, 2013, “Το μεγάλο μας τσίρκο”, 2012 κ.ά.).

Το ΚΘΒΕ αποχαιρετά το Μιχάλη Γούναρη

Τη θλίψη του για την απώλεια του Μιχάλη Γούναρη εκφράζει με ανακοίνωσή του το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, «ενός αγαπημένου ηθοποιού», όπως σημειώνεται, με μακρόχρονη και αξιόλογη πορεία στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στην τηλεόραση και σε ραδιοφωνικές εκπομπές.

«Ένας άξιος ηθοποιός της γενιάς του κατά τη μακρόχρονη καλλιτεχνική του πορεία υπηρέτησε την τέχνη του με σεμνότητα και αξιοπρέπεια και διακρίθηκε για το ταλέντο, το ήθος και το χιούμορ του».

Ο Μιχάλης Γούναρης υπήρξε ένας από τους πρωτεργάτες του «Θεατρικού Εργαστηρίου της Τέχνης», μιας από τις πιο σημαντικές θεατρικές σκηνές της Θεσσαλονίκης με μεγάλη συμβολή στην θεατρική διαδρομή της πόλης. Με το ΚΘΒΕ συνεργάστηκε σε μία παραγωγή το 1975 και από το 1999 έως το 2015 σε άλλες 32 παραγωγές.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης