Ανεπανάληπτες στιγμές, έζησε το ιστορικό κτήριο «Μέγαρο Τεχνών», στο κέντρο της Αθήνας, Ακαδημίας 100, στην πλατεία Κάνιγγος. Το επονομαζόμενο και «Μικρό Χόλιγουντ», που φιλοξένησε στο παρελθόν τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές εταιρείες και όλα τα αστέρια του Ελληνικού σινεμά, στην «χρυσή» εποχή του, συγκέντρωσε για πρώτη φορά έπειτα από δεκαετίες, δεκάδες εκπροσώπους της πολιτικής και του πολιτισμού.

Ο Όμιλος Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης D group,οργάνωσε τα εγκαίνια της Ανωτέρας Θεατρικής Σχολής ΤΕΧΝΩΝ ΕΚΑΤΟ, στην Ακαδημίας 98-100 Πλατεία Κάνιγγος, που είχαν αναβληθεί από πέρσι, εξαιτίας της Πανδημίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος του Ομίλου Δημήτριος Δερπάνης και ο ιθύνων νους της ΤΕΧΝΩΝ ΕΚΑΤΟ, Λάκης Λαζόπουλος, υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους σε μια εκδήλωση που εξελίχθηκε σε πάρτι, με χορό και τραγούδι από τους σπουδαστές της σχολής οι οποίοι απογείωσαν το κέφι όσων παραβρέθηκαν.

Πρέπει να σημειωθεί ότι τηρήθηκαν με συνέπεια τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας για τον Covid 19, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, καθώς όλοι οι παριστάμενοι υποβλήθηκαν σε αυστηρό έλεγχο των πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα εγκαίνια της Σχολής έκανε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ενώ στην εκδήλωση παρέστησαν οι βουλευτές Γιώργος Κουμουτσάκος, Νίκος Μανωλάκος, Κατερίνα Μονογιού από τη Ν.Δ, ο Κώστας Ζαχαριάδης από τον ΣΥΡΙΖΑ, η Νάντια Γιαννακοπούλου από το ΚΙΝΑΛΛ, η γενική γραμματέας Αντιεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου, ο πρόεδρος της ΓΣΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς, ο πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Αντώνης Αυγερινός, η αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Μαίρη Βιδάλη, η αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Πολιτικής Μαίρη Κουρή,οι δημοσιογράφοι Γιάννης Πολίτης και Κωνσταντίνος Δαυλός καθώς και ο διευθύνων σύμβουλος της Εφημερίδας Λάρισας Ελευθερία κ. Μιχαλόπουλος Γιώργος.

Πολλά ήταν τα πρόσωπα του Πολιτισμού και της showbiz: Χάρις Αλεξίου, Δέσποινα Βανδή, Μανώλης Κονταρός, Βασίλης Μπισμπίκης,  Δημήτρης Πιατάς, Μιχάλης Σαράντης, Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Ευριπίδης Λασκαρίδης, Χάρης Τζωρτζάκης, ο ζωγράφος Απόστολος Χατζαράς, Ελένη Γερασιμίδου, Σοφία Φιλιππίδου, Άγγελος Τριανταφύλλου, Σπύρος Μπιμπίλας, Έλενα Μαυρίδου, Κάρολος Παυλάκης, Πάνος Κατσαρίδης, Κώστας Τσουρός, Σοφία Δημοπούλου, Νίκος Απέργης, Βίκυ Κάβουρα.

Σε μια έκρηξη κεφιού ο Στέφανος Κόκκαλης έπαιξε στο πιάνο γνωστά τραγούδια με ερμηνευτές τους σπουδαστές της Σχολής, μετατρέποντας τους χώρους της στοάς σε live stage.

Ήταν μια βραδιά που όλοι θα θυμούνται για καιρό!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης