Το αγαπημένο κλασικό παραμύθι σε ονειρική διασκευή της Αλμπέρτας Τσοπανάκη, που σκηνοθετεί η Γωγώ Φάκου – Θεοδωράκη, παρουσιάζεται στις 10 Ιουνίου στις 18.30, στο θέατρο Παραμυθίας και φιλοδοξεί να σας μαγέψει!

Η γνωστή ιστορία σε μια διαφορετική εκδοχή πάντα με σεβασμό στο αρχικό κείμενο που τόσο έχει αγαπηθεί όλα αυτά τα χρόνια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο φτωχός έμπορος που «πιάνετε» επ’ αυτοφώρω να κλέβει ένα τριαντάφυλλο, από το όμορφο παλάτι που απρόσκλητος μπήκε να χορτάσει την πείνα του,  έχει μόνο μια επιλογή για να γλυτώσει τη ζωή του: να φέρει στον άρχοντα του παλατιού μια από τις τρεις κόρες του. Η μόνη που θα δεχτεί να σώσει τον αγαπημένο πατέρα της είναι η πεντάμορφη.

Όταν πάει να ζήσει εκεί, ανάμεσα σε όμορφα λουλούδια, πλούτη και όλα όσα ζητά νιώθει θλίψη μιας και ο τόσο ευγενικός και δοτικός άρχοντας ποτέ δεν εμφανίζεται μπροστά της. Τότε σκαρφίζεται ένα κόλπο για να δει το πρόσωπο του…όταν το υλοποιήσει όμως…

Η συνέχεια επί σκηνής, από τους εξαιρετικούς ηθοποιούς Κυριακή Νάννου, Ιωάννη Τσίλη, Ανέστη Ισχνόπουλο, Κυριακή Αποστολίδου, Χαρά Κόντου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη μουσική επιμέλεια και επιλογή έχει κάνει ο Νίκος Θεοδωράκης, δίνοντας στο τόσο αισθαντικό παραμύθι, την μεγαλοπρέπεια που του αρμόζει!

10/6 /23 στις 18.30

Στο θέατρο Παραμυθίας
Παραμυθίας 27 και Μυκάλης στον Κεραμεικό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης