Το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, αναγνωρίζοντας την εξαιρετικά δύσκολη, έκτακτη συνθήκη στην οποία βρίσκεται μεγάλο μέρος της ελληνικής καλλιτεχνικής κοινότητας, αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας, παρατείνει την προθεσμία υποβολής καλλιτεχνικών προτάσεων για το πρόγραμμα του 2022, προκειμένου να μπορέσουν οι καλλιτέχνιδες και οι καλλιτέχνες να σχεδιάσουν με μεγαλύτερη ευχέρεια τις προτάσεις τους, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, στην οποία επισημαίνεται: «Οι σκέψεις όλων μας είναι κοντά στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται».

Συγκεκριμένα, το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, στο πλαίσιο προετοιμασίας για το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του 2022, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν τις προτάσεις τους έως και τη Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021, στις 18.00. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται μόνο με τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας που είναι αναρτημένη στην επίσημη ιστοσελίδα του Φεστιβάλ (aefestival.gr).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Καλλιτεχνική Διεύθυνση του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου ενδιαφέρεται ιδιαιτέρως για προτάσεις που έχουν ως κέντρο τους την έρευνα και την ανανεωτική προσέγγιση στη σύλληψη, τη δραματουργία, την αισθητική κατεύθυνση, τη θεματολογία, τη μεθοδολογία, τις παραστατικές τεχνικές. Ενθαρρύνουμε -προσθέτει η ανακοίνωση- τις/τους δημιουργούς να καταθέσουν προτάσεις με τόλμη, δίνοντας βάρος στην ελευθερία της καλλιτεχνικής τους ταυτότητας. Στόχος μας είναι το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου να αποτελέσει φιλόξενη κυψέλη δημιουργίας για Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες και να τους δώσει την ευκαιρία να εργαστούν απρόσκοπτα πάνω στο αντικείμενό τους, να διευρύνουν τη σχέση τους με το κοινό και να εξερευνήσουν νέες συνεργασίες.

 Αναλυτικές πληροφορίες, όροι συμμετοχής καθώς και ηλεκτρονική υποβολή προτάσεων στον σύνδεσμο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 http://aefestival.gr/open-call-gia-to-kallitechniko-programma-toy-festival-athinon-epidayroy-2022/

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης