Ο Ροταριανός Όμιλος, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του, διοργανώνει τη θεατρική παράσταση «Elixir of Life» του συγγραφέα Σταύρου Σίδερα σε σκηνοθεσία του Λεωνίδα Λοϊζίδη.

Πιο κάτω αυτούσια τα λόγια του Λεωνίδα Λοϊζίδη:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για μια εμπνευσμένη κωμωδία που περνά μηνύματα τόσο για την αγάπη και την αποδοχή της διαφορετικότητας, όσο  κυρίως για τη συμφιλίωση με την απώλεια της νεότητάς  μας. Μέσα από μια άκρως χιουμοριστική και πρωτότυπη πλοκή το έργο δίνει μία ελπιδοφόρα πτυχή στο θέμα και σίγουρα θα διασκεδάσει το κοινό. Χαιρετίζοντας την προσπάθεια αυτή αναλαμβάνω την σκηνοθεσία της με ιδιαίτερη τιμή μιας και αποσκοπεί  στο να συγκεντρωθούν έσοδα  που θα προσφερθούν με αγάπη  στο ίδρυμα  « Charisma», φορέας ο οποίος  βοηθά ταλαντούχα παιδιά στο τομέα της μουσικής τα οποία όμως παρουσιάζουν κινητικά προβλήματα ή έχουν άλλες ειδικές ανάγκες.

Έχοντας αρχίσει τις εναρκτήριες ενέργειες μου ευελπιστώ να φέρω επί σκηνής το συναρπαστικό αυτό έργο τον Σεπτέμβριο του 2021 δίνοντας την προσωπική σφραγίδα μου.

Θερμές ευχαριστίες στον Πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου στη Λευκωσία κο Χαράλαμπο Παναγιώτου για τις τόσο σημαντικές πρωτοβουλίες του. Οι σημαντικές αυτές δράσεις δεν θα μπορούσαν να καρποφορήσουν δίχως την προσπάθεια αξιόλογων προσωπικοτήτων της ομάδας παραγωγής συγκεκριμένα κο Γιάννο Γεωργιάδη και κα.Νάδα Παναγιώτου και φυσικά όλων των ηθοποιών για την τεράστια προσπάθεια και τον χρόνο που προσφέρουν για να υλοποιηθεί αυτή η προσπάθεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλή τύχη.

Με τιμή,

Λεωνίδας Λοιζίδης.»

.Νάδα Παναγιώτου

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης