Η Ανώτερη Δραματική Σχολή Αθηναϊκή Σκηνή Κάλβου – Καλαμπόκη, σεβόμενη τις ανάγκες και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι υποψήφιοι σπουδαστές Υποκριτικής και με την αφορμή της δέκατης χρονιάς επιτυχημένης λειτουργίας της ανακοινώνει την έναρξη των καλοκαιρινών τμημάτων προετοιμασίας για τις εισαγωγικές εξετάσεις του υπουργείου πολιτισμού, της σχολής του Εθνικού Θεάτρου και της σχολής του Κρατικού θεάτρου Βορείου Ελλάδος με Δωρεάν παρακολούθηση για όσους επιθυμούν να σπουδάσουν .

Τα μαθήματα ξεκινούν τον Ιούλιο και λήγουν μία ημέρα πριν την εξέταση του κάθε συμμετέχοντα το Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα μαθήματα παραδίδουν έμπειροι και καταξιωμένοι καθηγητές και σκηνοθέτες της Αθηναϊκής Σκηνής. Το πρόγραμμα διαμορφώνεται βάσει των αναγκών και των υποχρεώσεων του κάθε συμμετέχοντα. Ο υποψήφιος ξεκινά με ιδιαίτερα μαθήματα και συνεχίζει σε τμήματα αυστηρά ολιγομελή. Δεν υπάρχει περιορισμός στο σύνολο των ωρών των προγραμμάτων.

Η πολυετής πείρα μας οδηγεί την πλειοψηφία των σπουδαστών σε επιτυχή εισαγωγή, ενώ το πρόγραμμα προετοιμασίας μας έχει οδηγήσει είκοσι συμμετέχοντες των τμημάτων της τελευταίας δεκαετίας σε επιτυχή εισαγωγή στη σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Διδασκόμενα μαθήματα καλοκαιρινού προγράμματος: Υποκριτική (Κλασσικό, Σύγχρονο, Αρχαίο Δράμα), Ορθοφωνία, Ποίηση, Τραγούδι, Κίνηση, Χορογραφία, Αυτοσχεδιασμός, Αυτοσχεδιασμός με άγνωστο κείμενο, Θεωρία για τις γραπτές εξετάσεις, Προσέγγιση ρόλου και Τεχνική, Συνέντευξη, Σύνταξη βιογραφικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα μαθήματα παρέχονται στους συμμετέχοντες που ενδιαφέρονται να σπουδάσουν, Δωρεάν.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού διεξάγονται και μαθήματα για συμμετέχοντες που επιθυμούν επιμόρφωση, καθώς επίσης και άλλα εκπαιδευτικά προγράμματα.

Στην Αθηναϊκή Σκηνή συνεργάζονται καταξιωμένοι ηθοποιοί, σκηνοθέτες και καλλιτέχνες όπως:
Λυδία Κονιόρδου, Θόδωρος Κάλβος, Μιχάλης Καλαμπόκης, Κοραής Δαμάτης, Νίκος Μπουσδούκος, Ισίδωρος Σιδέρης, Σπύρος Μπιμπίλας, Κωνσταντίνος Μπουμπούκης κ.α. σε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα αναγνωρισμένης ανώτερης βαθμίδας πτυχίου υποκριτικής με μαθήματα όπως:
Υποκριτική δράματος, αρχαίου δράματος, κωμωδίας, κινηματογράφου και τηλεόρασης, Αυτοσχεδιασμός, Μethod acting, Χορός – Κίνηση, Μουσική – Τραγούδι, Ορθοφωνία, Οπλομαχητική – Ξιφασκία, πρακτική Μεταγλώττισης και Σπικάζ, Ελληνικοί χοροί, Ψυχολογία, Σκηνοθεσία, Δραματολογία, Ιστορία Θεάτρου, Ιστορία Τέχνης, Λογοτεχνία, Κινηματογράφος, μακιγιάζ, μάσκα , μακέτα, σεμινάρια, συμμετοχή σε παραστάσεις.

Οι σπουδές γίνονται σε ένα μοναδικής αισθητικής νεοκλασικό κτήριο με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην πιο ασφαλή περιοχή της Αθήνας (μετρό Ακρόπολης) καθώς και στο επαγγελματικό θέατρο που διαθέτει η Αθηναϊκή Σκηνή.

Για αιτήσεις εγγραφής καθώς και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε άμεσα με τη γραμματεία της Αθηναϊκής Σκηνής

Τηλ.210 9222300

Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Κάλβου – Καλαμπόκη «Αθηναϊκή Σκηνή» Αναγνωρισμένη από το κράτος – κρατικό πτυχίο.

Αθανασίου Διάκου και Τζιραίων 13 Ακρόπολη, έξω από το Μετρό Ακρόπολης,

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης