Χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση για τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Νεάπολης-Συκεών διοργανώνει το Δημοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (ΔΚΚΠΑ), με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων «Άγιος Παντελεήμων». Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018, στις 6 το απόγευμα, στο Δημοτικό Θέατρο Συκεών (Μεγάρων 16, Συκιές).

Η είσοδος στο θέατρο για την παρακολούθηση της παράστασης θα γίνεται αυστηρά μόνο με πρόσκληση, την οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν από τα κατά τόπους ΚΑΠΗ (πληροφορίες: Σταυρούλα Κυριακοπούλου -2310.614195).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα μέλη των ΚΑΠΗ θα παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Σμύρνη μου Αγαπημένη» της Μιμής Ντενίση, που αποτελεί παραγωγή των Θεατρικών Εργαστηρίων «Μελίνα Μερκούρη» της Κεντρικής Σκηνής του Δήμου Νεάπολης-Συκεών.

Παράλληλα, ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών έχει οργανώσει για τα μέλη των ΚΑΠΗ εορταστικές εκδηλώσεις από τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018 έως και την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης