Χρυσοχοΐδης: Με δική μου απόφαση έκλεισε η εθνική οδός

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021, 09:43
Χρυσοχοΐδης: Με δική μου απόφαση έκλεισε η εθνική οδός

Δηλώσεις για το κλείσιμο της Εθνικής Οδού λόγω της κακοκαιρίας «Μήδεια» έκανε σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ο υπουργός, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, δήλωσε: «Η εθνική έκλεισε με δική μου απόφαση διότι η χιονόπτωση είναι σφοδρή. Τα συνεργεία και τα μηχανήματα καθαρίζουν τον δρόμο, αλλά από ένα σημείο και μετά αν αφήναμε τους πολίτες να περάσουν θα υπήρχε κίνδυνος να εγκλωβιστούν. Δεν είναι κάτι αν κλείσει ο δρόμος για λίγες ώρες. Το παρακολουθούμε. Παρακαλώ όσους θέλουν να κινηθούν προς εκεί να μη συσσωρεύονται στην εθνική. Δεν υπάρχει λόγος μετακίνησης αυτή τη στιγμή».

Υπενθυμίζεται πως σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΓΑΔΑ τονίζεται ότι «λόγω της σφοδρότητας του καιρικού φαινομένου και για λόγους ασφαλείας οδηγών και οχημάτων, η εθνική οδός από τον κόμβο Καλυφτάκη (Κηφισιά) έως τη Λαμία θα παραμείνει κλειστή. Οι οδηγοί ήδη με αναστροφή επιστρέφουν από τα σημεία εισόδου στον αυτοκινητόδρομο. Στο επόμενο τρίωρο θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση (από ώρα 05:30)».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021, 09:57