Ανακοίνωση εξέδωσε ο Χ. Θεοχάρης για τη Δικαιοσύνη και τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τους δικαστικούς.

Αναλυτικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ελλάδα δε θα γίνει χώρα της Λατινικής Αμερικής. Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους και τα συμπεράσματα είναι αμείλικτα. Παραθέτουμε τα γεγονότα. Ο πρωθυπουργός της χώρας συναντάται με τους προέδρους των Ανωτάτων Δικαστηρίων και υπόσχεται μισθολογικές αυξήσεις. Ο πρωθυπουργός της χώρας συζητάει με τους προέδρους των Ανωτάτων Δικαστηρίων για αύξηση του ορίου ηλικίας αποχώρησης των δικαστικών λειτουργών, κάτι που συνιστά προφανή παραβίαση του Συντάγματος. Ο πρόεδρος του ΣτΕ δε μπορεί να δικάσει αν δεν «αφουγκραστεί» την κοινωνία. Ο γενικός γραμματέας δημοσίων εσόδων βγάζει απόφαση καταβολής αναδρομικών στους δικαστές. Παρεμπιπτόντως έχει προβλέψει πιστώσεις; Φανταζόμαστε ότι το ίδιο θα ισχύσει και για τους λοιπούς συνταξιούχους που έχουν δικαιωθεί δικαστικά.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ότι στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ θα συζητηθούν μεταξύ άλλων οι σχέσεις κόμματος-κράτους-κυβέρνησης. Θα συζητήσουν, δηλαδή, επίσημα στο συνέδριό τους την άλωση του κράτους από το κόμμα.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η Δικαιοσύνη πάσχει. Οι θεσμοί πάσχουν. Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα οδηγεί τη χώρα σταθερά και με σχέδιο σε σειρά εκτροπών, με στόχο τον πλήρη έλεγχο της διοίκησης, των θεσμών και του κράτους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κ. Πρωθυπουργέ, όσο και αν προσπαθήσετε η Ελλάδα δεν θα γίνει χώρα της Λατινικής Αμερικής…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης