Ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα η συζήτηση στην Oλομέλεια της Βουλής επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης με την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης.

Η διαδικασία ξεκίνησε τη Δευτέρα και συνεχίστηκε χθες με ομιλίες υπουργών και βουλευτών των κομμάτων. Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην επιτυχή ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης, ενώ ο αναπληρωτής υπουργός των Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης προανήγγειλε την υιοθέτηση ελεγκτικών προτύπων από ευρωπαϊκές χώρες για την αύξηση στην εισπραξιμότητα των εσόδων και την πάταξη της φοροδιαφυγής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη μεριά του ο υπουργός Πολιτισμού, Αρ. Μπαλτάς ανέφερε ότι ορισμένα από τα ισοδύναμα για τη μη επιβολή του ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση ενδεχομένως να προκύψουν από το δικό του υπουργείο (π.χ. αύξηση των εισιτηρίων στους αρχαιολογικούς χώρους).Ο Νίκος Φίλης προανήγγειλε αλλαγές στην Παιδεία και ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας εξέφρασε την επιθυμία δημιουργίας… θερινού Νταβός σε ελληνικό νησί για την προαγωγή της εξωστρέφειας της χώρας και την προσέλκυση επενδύσεων.

Δείτε τις σημερινές ομιλίες:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης