«Ας είναι αυτό το Πάσχα για όλους το τέλος της δοκιμασίας και η απαρχή μίας νέας πορείας» αναφέρει ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Βλάσης, σε μήνυμά του προς τον Απόδημο Ελληνισμό για τη γιορτή του Πάσχα.

Όπως τονίζει ο κ. Βλάσης, η ελπίδα μάς κράτησε ενωμένους και δυνατούς κατά τη χρονιά που πέρασε, μία από τις πιο δύσκολες χρονιές των τελευταίων ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πέρυσι αναγκαστήκαμε, εξαιτίας της πανδημίας που έπληξε τον πλανήτη, να εορτάσουμε απομονωμένοι από τους αγαπημένους μας, μακριά από τις κατανυκτικές Ακολουθίες και από την τήρηση των τοπικών εθίμων που εμείς οι Έλληνες ιδιαιτέρως τιμούμε και διατηρούμε» σημειώνει.

«Ήταν, όμως, υποχρέωσή μας να το πράξουμε για τους συνανθρώπους μας, αλλά και για εμάς τους ίδιους. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, η ελπίδα ότι θα νικήσουμε μας κράτησε όρθιους» προσθέτει.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών υπογραμμίζει ότι «έφτασε η ώρα να δρέψουμε τους καρπούς αυτής της θυσίας» και συμπληρώνει: «Με αισιοδοξία ατενίζουμε την άνοιξη και με βεβαιότητα αναμένουμε το καλοκαίρι που θα μας φέρει όλους πιο κοντά, καθώς θα έχουμε ξανά τη δυνατότητα να ταξιδέψουμε και να επισκεφθούμε τους αγαπημένους μας τόπους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτές τις άγιες ημέρες, το μυαλό μας δεν μπορεί παρά να βρίσκεται σε εκείνους που έδωσαν την άνιση μάχη με τον αόρατο εχθρό της πανδημίας και δεν τα κατάφεραν» επισημαίνει και σημειώνει: «Με αίσθημα ευθύνης, σας καλώ να συνεχίσουμε να τηρούμε όλοι τα μέτρα προστασίας, ώστε να μη λυγίσουμε τώρα που το τέλος αυτής της περιπέτειας είναι κοντά».

«Η λέξη Πάσχα σημαίνει διάβαση. Διάβαση προς μία καινούρια ημέρα, ένα νέο ξεκίνημα» καταλήγει ο κ. Βλάσης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης