Τσίπρας: Παίζετε τα ρέστα σας με την ψήφο εμπιστοσύνης

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014, 23:09
Τσίπρας: Παίζετε τα ρέστα σας με την ψήφο εμπιστοσύνης
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής από το βήμα της Βουλής, στο πλαίσιο της συζήτησης για την παροχή ψήφο εμπιστοσύνης, σημείωσε μεταξύ άλλων απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση ότι «για να σωθείτε ξεπατικώνετε το πρόγραμμά μας».

Προφανώς ο λόγος που εκτάκτως καλεί τους βουλευτές είναι ένας και μοναδικός: είναι η απελπισία της κυβέρνησης μπροστά στα τεράστια αδιέξοδα και τη λαϊκή δυσαρέσκεια. Η πρόταση αυτή κατατέθηκε για να περιοριστούν οι διαρροές και να μείνουν στις θέσεις τους οι κυβερνήτες", είπε αρχικά ο Αλέξης Τσίπρας.

«Στην αρχή μας κατηγορήσατε για παροχολογία. Είναι παροχολογία η αναγκαία ρύθμιση των κόκκινων δανείων, η ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων, η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας;», είπε μεταξύ άλλων.

Επίσης, επέμεινε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ζητεί διαγραφή μεγάλου μέρους του χρέους και ανέφερε ότι η κυβέρνηση παίζει τα ρέστα της με την πρόταση για ψήφο εμπιστοσύνης. «Πλασματικός ο αριθμός που θα συγκεντρώσετε σήμερα, θα βλέπετε με τα κιάλια τους 180 βουλευτές για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014, 23:14