Στην αντεπίθεση πέρασε ο πρωθυπουργός αναφορικά με τις διακοπές του στο σκάφος της Κατερίνας Παναγοπούλου τον Δεκαπενταύγουστο του 2018. Όπως είπε, ο πρωθυπουργός «η είδηση γράφτηκε στα ”Νέα” του Ευάγγελου Μαρινάκη τον περασμένο Σεπτέμβριο και δεν τη διέψευσα», ωστόσο όταν αναζητούνται και βρίσκονται φωτογραφίες από προσωπικές μου διακοπές με τα παιδιά μου με παρακρατικές μεθόδους στα όρια της νομιμότητας για να δημοσιευθούν λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, αυτό ξεπερνάει κάθε όριο. Μάλιστα, όπως σημείωσε, έχει επιλέξει τις λίγες ιδιωτικές στιγμές που περνάει με την οικογένειά του και τα παιδιά του να μην τις δημοσιοποιεί.

«Δεν φιλοξενήθηκα στο σκάφος του κ.Μαρινάκη ούτε στο Noor One», πρόσθεσε με έμφαση, υπενθυμίζοντας τις συγγενικές του σχέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη, και επιτέθηκε στον εφοπλιστή λέγοντας ότι έχει επτά εφημερίδες, τηλεοπτικό σταθμό και ραδιοφωνικούς σταθμούς που δημιουργούν καθημερινά τοξικό κλίμα κατά της κυβέρνησης. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απαντώντας σε ερώτηση με βάση σχετική ανακοίνωση της ΝΔ, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι δεν γνωρίζει αν άλλοι υπουργοί έκαναν διακοπές σε σκάφος αλλά δεν θα είχε πρόβλημα αν αυτό έχει συμβεί.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης