«Κάθε μέρα χτίζουμε την αξιοπιστία μας ως χώρα, κάθε μέρα δίνουμε τη δυνατότητα στους Έλληνες πολίτες να ελπίζουν και να αισιοδοξούν πραγματικά» επισήμανε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας, σε δηλώσεις που έκανε το μεσημέρι στον Πύργο, μετά το τέλος των θρησκευτικών εκδηλώσεων για τον εορτασμό του πολιούχου, Αγίου Χαραλάμπους.

Ειδικότερα, ο κ. Τσιάρας ανέφερε ότι «είναι ορατό παντού ότι η Ελλάδα, μέρα με τη μέρα, μπαίνει στην κανονικότητα, δηλαδή σε μια πραγματικότητα, η οποία έλειψε τα προηγούμενα χρόνια, σε μια πραγματικότητα που υπαγορεύει η σημερινή ανάγκη, που επιθυμούν οι Έλληνες πολίτες και η ελληνική κοινωνία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, με αφορμή τη σημερινή γιορτή, ο υπουργός Δικαιοσύνης επισήμανε ότι «οι ευχές για χρόνια πολλά και μια καλύτερη ζωή για όλους τους Έλληνες πολίτες και την ελληνική κοινωνία δεν είναι παρά η προσπάθεια που γίνεται το τελευταίο διάστημα για να ξαναφέρουμε τον τόπο μας και την πατρίδα μας εκεί που πραγματικά μας αξίζει».

Ο κ. Τσιάρας, ο οποίος εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις σημερινές εορταστικές εκδηλώσεις, παρέστη νωρίτερα, το πρωί, στη δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής και στη συνέχεια ακολούθησε τη λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Χαραλάμπους στους κεντρικούς δρόμους της πόλης του Πύργου.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Πύργου, Τάκης Αντωνακόπουλος, ο οποίος μετά το τέλος της λιτανείας υποδέχθηκε τους επισήμους στο δημαρχείο, δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Είμαστε μια καινούρια δημοτική Αρχή και ξεκινάει μια νέα σελίδα για την πόλη του Πύργου. Γι’ αυτό και πιστεύουμε ότι υλοποιώντας το “συν Αθηνά και χείρα κίνει” θα αλλάξουν τα πράγματα για την πόλη μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης