Δεν πρόλαβε να σκάσει η βόμβα για τις επαφές των πλευρών Σαββίδη-Βαρδινογιάννη για τη διαμόρφωση πλαισίου συνεργασίας στην «ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε.» και στο «Star», ρεπορτάζ που δημοσιοποίησε το zougla.gr και ήδη διαπιστώνονται οι πρώτες αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας της εταιρείας «CHIPITA» Σπύρος Θεοδωρόπουλος ζήτησε και έλαβε τον φάκελο που καθορίζει το πλαίσιο της εκποίησης του ΔΟΛ. Η απόφαση αυτή του Σπύρου Θεοδωρόπουλου σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες υλοποιήθηκε μετά από συνάντηση που είχε ο επιχειρηματίας με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όμως έγινε επίσης γνωστό ότι και ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε και έλαβε και αυτός τον επίμαχο φάκελο. Υπενθυμίζεται ότι την 31η Μαΐου λήγει η προθεσμία για την υποβολή προσφορών ως προς την εκποίηση του ΔΟΛ.

Σε αυτή την εκποίηση το 22% της «ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε». (Μega) που κατέχει ο ΔΟΛ καθώς και τα σήματα «ΒΗΜΑ» και «ΝΕΑ» αποτελούν ενιαίο πακέτο που σημαίνει ότι τουλάχιστον μέχρι στιγμής όποιος επιθυμεί να αγοράσει ένα από τα τρία περιουσιακά στοιχεία του ΔΟΛ είναι υποχρεωμένος να «κτυπήσει» και τα τρία.
Είναι βεβαίως γνωστό ότι τον Σπύρο Θεοδωρόπουλο της «CHIPITA» και τον Βαγγέλη Μαρινάκη τους χωρίζει η ποδοσφαιρική τους δραστηριότητα. Η μεν «CHIPITA» βρίσκεται στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, ο δε Μαρινάκης είναι ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού.

Παρά ταύτα τους ενώνει κάτι που είναι και σημαντικό. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης