Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό, Παναγιώτη Πικραμμένο, είχε νωρίτερα ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή την επίθεση του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, εναντίον των βουλευτών του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλλη, και του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένας Δούρου.

Ο κ. Τσίπρας βρισκόταν στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και, στη διάρκεια της ενημέρωσής του από στελέχη της διοίκησης του Κέντρου, διέκοψε για λίγα λεπτά, προκειμένου να απαντήσει σε κλήση από το γραφείο του πρωθυπουργού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ αναφέρει ότι το περιστατικό έφερε στην επιφάνεια «το πραγματικό πρόσωπο αυτής της εγκληματικής οργάνωσης» και, αφού δηλώνει ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει ξανά σε καμία δημόσια συζήτηση παρουσία εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, προαναγγέλλει ότι θα θέσει το θέμα στη Διακομματική.

Στην ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζει ότι εκκρεμούν δίκες εις βάρος στελεχών της Χρυσής Αυγής, οι οποίες, όμως, αναβάλλονται συνεχώς, «δίνοντάς τους ασυλία για να συνεχίζουν την εγκληματική τους δράση».

«Από την πλευρά μας», καταλήγει η ανακοίνωση, «δηλώνουμε ότι δεν θα συμμετέχουμε σε καμία δημόσια συζήτηση που θα βρίσκεται εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής και θα θέσουμε και το θέμα στη Διακομματική Επιτροπή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Χριστίνα Ρωμηού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης