«Ήταν μια ατυχής στιγμή και τίποτα περισσότερο» δήλωσε στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης, αναφερόμενος στον χαρακτηρισμό της πΓΔΜ ως «Μακεδονία» από τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα.

Ο κ. Κουράκης, μιλώντας στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση», αφού τόνισε ότι το ζήτημα με την ονομασία της πΓΔΜ δεν είναι ασήμαντο, εκτίμησε ότι δεν θα δοθεί περαιτέρω έκταση, καθώς, όπως είπε, αυτήν τη στιγμή απασχολούν τη χώρα τόσα άλλα ανοιχτά θέματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, επέκρινε τη ΝΔ για το γεγονός ότι ενώ ο κ. Μουζάλας παραδέχτηκε το λάθος του, η αξιωματική αντιπολίτευση διογκώνει το θέμα για να δημιουργήσει πρόβλημα και να αποδυναμώσει τον υπουργό.

«Αυτό που έκανε ο κ. Μητσοτάκης με τον κ. Κουμουτσάκο ήταν χειρότερο. Να πέσουν και να εκμεταλλευτούν μια ατυχή στιγμή στην παραδρομή του λόγου» είπε ο κ. Κουράκης και πρόσθεσε: «Ο κ. Σαμαράς και ο πατέρας του Κυριάκου Μητσοτάκη οι οποίοι είχαν διαχειριστεί αυτό το ζήτημα επί δεκαετίες δεν μπόρεσαν να το λύσουν και έχουν καταστραφεί συμμαχίες και διπλωματικές ενέργειες όλο αυτό το διάστημα».

Διαβάστε επίσης: Η… φουρτούνα Μουζάλα έφερε έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης