Τα ψηφοδέλτια της ΔΗΣΥ

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012, 21:30
Τα ψηφοδέλτια της ΔΗΣΥ
Τα ψηφοδέλτιά της έδωσε πριν από λίγο στη δημοσιότητα η Δημοκρατική Συμμαχία. Η πρόεδρος του κόμματος, Ντόρα Μπακογιάννη, δήλωσε ότι, όπως είχε από την αρχή δεσμευτεί, οκτώ στους δέκα υποψηφίους πολιτεύονται για πρώτη φορά.

«Μπαίνουν στη μάχη, έτσι ώστε αύριο το πρωί στη Βουλή των Ελλήνων να υπάρχει μια καταλυτική δύναμη συνεργασίας, προοπτικής και ευρωπαϊκής ταυτότητας» επεσήμανε η κα Μπακογιάννη. Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας θα είναι υποψήφια στο Ηράκλειο και τη Β' Αθηνών.

Επίσης ο Γιώργος Κοντογιάννης από την Ηλεία αυτή τη φορά θα είναι υποψήφιος στη Β' Αθηνών, όπως και ο γραμματέας της Κ.Ε. του κόμματος Γιάννης Οικονόμου. Στην Α' Αθηνών είναι υποψήφιος ο Δημήτρης Ζαφειριάδης, όπως και ο Άγγελος Μοσχονάς, ο οποίος έχει θητεύσει επί σειρά ετών σε θέσεις ευθύνης στον Δήμο Αθηναίων.

Στο υπόλοιπο Αττικής ξεχωρίζει επίσης η υποψηφιότητα του πρώην γραμματέα Κ.Ο. της Ν.Δ. Απόστολου Σταύρου, ενώ υποψήφιος στη Β΄ Αθηνών είναι ο πρώην υφυπουργός Θ. Δαμιανός και στη Ροδόπη ο πρώην βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ.

Το Σάββατο σε ειδική εκδήλωση η Ντόρα Μπακογιάννη θα παρουσιάσει τους υποψηφίους του κόμματός της στις περιφέρειες Αττικής.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε αναλυτικά ποιοι είναι οι υποψήφιοι της Δημοκρατικής Συμμαχίας ανά περιφέρεια

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012, 22:31