Την Τετάρτη αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Εφετών, κ. Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, η οποία κλήθηκε στο πλαίσιο της έρευνας των καταγγελιών περί χρηματισμού βουλευτών ενόψει της εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας.

Να σημειωθεί ότι για την υπόθεση του «κουμπαρά» από το γραφείο του Εισαγγελέα έχουν ήδη περάσει ο Αιμίλιος Λιάτσος, διευθυντής της εφημερίδας Κontra News, που δημοσίευσε τις επίμαχες καταγγελίες, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης, ο Νίκος Παππάς, διευθυντής του πολιτικού γραφείου του κ. Τσίπρα, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο επικεφαλής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος και ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γιάννης Πανούσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, θεωρείται πολύ πιθανό να κληθούν, στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας, κι άλλα πολιτικά πρόσωπα, ενδεχομένως και ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να διακριβωθεί εάν ευσταθούν οι καταγγελίες κι αν έχει τελεστεί το αδίκημα της απόπειρας ή και της τετελεσμένης δωροδοκίας βουλευτή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης