Στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» και όχι στην αίθουσα «Corona» της ΔΕΘ, θα γίνει η τελετή εγκαινίων της 79ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και η ομιλία του στις 10.30 το πρωί του Σαββάτου 6 Σεπτεμβρίου.

Είναι η πρώτη φορά που ως πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς θα μιλήσει στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης», καθώς σε αυτόν τον χώρο είχε μιλήσει μόνο ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήδη ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο οποίος είχε συσκέψεις με κομματικά στελέχη στη Θεσσαλονίκη, για την προετοιμασία της επίσκεψης του πρωθυπουργού, είπε ότι στην ομιλία του ο κ. Σαμαράς θα παρουσιάσει «έναν συγκεκριμένο οδικό χάρτη με στοχευμένες ελαφρύνσεις βαρών, με διόρθωση αδικιών αλλά και με συνέχιση των μεταρρυθμίσεων».

Σε αυτές τις συσκέψεις ο κ. Παπαμιμίκος εισηγήθηκε να γίνει εφέτος η ομιλία του κ. Σαμαρά στο «Βελλίδειο», τα τοπικά στελέχη συμφώνησαν για το άνοιγμα σε μεγαλύτερο ακροατήριο, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής μετέφερε την πρόταση στο μέγαρο Μαξίμου και ο πρωθυπουργός αποφάσισε την αλλαγή του χώρου.

Πηγή: ΑΠΕ
Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης