Τις γειτονιές του Κορυδαλλού επισκέφτηκε σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους.

Μιλώντας με κατοίκους της περιοχής ο Κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως ο «πρωθυπουργός κοροϊδεύει τους συνταξιούχους» ενώ ανέλαβε τη δέσμευση να κατεβάσει τους φόρους, να δημιουργήσει περισσότερες  εργασίες για τους νέους και πως θα εξασφαλίσει περισσότερη ασφάλεια στις γειτονιές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο κ. Τσίπρας δίνει προεκλογικό επίδομα λίγες μέρες πριν από τις εκλογές, που το ονομάζει 13η σύνταξη, όμως την ίδια στιγμή έχει νομοθετήσει να κοπεί η 12η σύνταξη. Και αυτό γιατί μείωσε το αφορολόγητο όριο, και αρνήθηκε να δεχθεί την τροπολογία που καταθέσαμε για να ακυρωθεί αυτό το μέτρο», είπε ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας σε συνταξιούχους. «Ποιος έκοψε το ΕΚΑΣ; Ποιος αύξησε τις εισφορές υγείας στις συντάξεις; Ποιος αποφάσισε οι νέοι συνταξιούχοι να παίρνουν συντάξεις μειωμένες κατά 38%; Αυτά είναι τα έργα του ΣΥΡΙΖΑ για τους συνταξιούχους» ανέφερε χαρακτηριστικά επαναλαμβάνοντας τη δέσμευσή του για οριζόντια μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30%, που, όπως είπε, ισοδυναμεί με εξοικονόμηση 150 έως 200 ευρώ κατά μέσο όρο το χρόνο για κάθε νοικοκυριό.

Παράλληλα καυτηρίασε τη μείωση του ΦΠΑ στα προϊόντα εστίασης, που όπως είπε, «έμεινε μισή» καθώς ο καφές και τα λοιπά ροφήματα παρέμειναν στον υψηλό συντελεστή ΦΠΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απαντώντας σε κατοίκους που δήλωσαν «αντισύριζα», ο κ .Μητσοτάκης είπε πως αυτό που θέλει είναι οι πολίτες να είναι με τη Νέα Δημοκρατία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Φωτογραφίες: EUROKINISSI/ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν.Δ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης