Στην Κω θα βρεθεί ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Τουρισμού Μάνο Κόνσολα, για να παραστούν σε ένα γεγονός κομβικής σημασίας για τον ελληνικό τουρισμό και την επανεκκίνησή του, μετά την έξαρση της πανδημίας του ιού COVID-19. Σκοπός της μετάβασης της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Τουρισμού στο νησί είναι η υποδοχή της πρώτης αεροπορικής πτήσης από το εξωτερικό, η οποία θα προσγειωθεί σε ελληνικό περιφερειακό αεροδρόμιο.

Στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στην Κω, σήμερα στις 12:30, ο υπουργός Τουρισμού θα έχει συνάντηση με τοπικούς τουριστικούς φορείς στο δημαρχείο του νησιού. Στη συνέχεια, στις 14:15, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στον ίδιο χώρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το απόγευμα της Δευτέρας, στις 18:00, ο υπουργός Τουρισμού θα βρίσκεται στον αερολιμένα της Κω προκειμένου να υποδεχτεί την πρώτη διεθνή πτήση που θα προσγειωθεί σε περιφερειακό αεροδρόμιο της χώρας. Πρόκειται για πτήση της αεροπορικής εταιρείας TUI από τη Γερμανία, η οποία θα μεταφέρει στη χώρα μας 170 γιατρούς. Το ταξίδι των Γερμανών γιατρών στην Ελλάδα έχει συμβολική αξία, εφόσον έχει προσφερθεί ως δώρο αναγνώρισης και ευγνωμοσύνης για τη συνεισφορά τους στην καταπολέμηση του κορωνοϊού στη Γερμανία. Μαζί με το γκρουπ των γιατρών στην Κω θα ταξιδέψουν επίσης ανώτατα στελέχη της TUI.

Αύριο Τρίτη, στις 9 το πρωί, ο κ. Θεοχάρης θα έχει συνάντηση εργασίας με τα στελέχη της TUI στο ξενοδοχείο «ROBINSON Club Daidalos», στην κωμόπολη Αντιμάχεια και ακολούθως θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου στον ίδιο χώρο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης