Σε ανακοίνωση προχώρησε η Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης στην οποία αναφέρει πως «τα νομοσχέδια δεν κατατίθεται στην Βουλή, αλλά στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης, η οποία τα ελέγχει, με την νομική της υπηρεσία και την Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή για την διαπίστωση τυχόν νομικών ή άλλων ατελειών».

Η Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης διαψεύδει ότι το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο κατατέθηκε στην Βουλή και ότι θα αρχίσει η συζήτησή του στις 21 Μαΐου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μετά την έρευνα αυτή και εφόσον ουδεμία ατέλεια διαπιστωθεί, τα νομοσχέδια κατατίθενται στην Βουλή από τον Γενικό Γραμματέα της Κυβέρνησης», συμπληρώνεται.

Γίνεται επίσης γνωστό πως συγκεκριμένο νομοσχέδιο κατατέθηκε σήμερα στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης.

Επίσης διευκρινίζεται ότι την Παρασκευή 10 Μαΐου, ημέρα που κυκλοφόρησε η φήμη απόσυρσης του ν/σ, προσκομίσθηκε από το υπουργείο Δικαιοσύνης στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης ανυπόγραφο σχέδιο του νομοσχεδίου, «μη συνοδευόμενο από έκθεση συνεπειών της ρύθμισης, έκθεση τροποποιούμενων – καταργούμενων διατάξεων και έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το σχέδιο αυτό παραδόθηκε στον πρόεδρο της Κεντρικής Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής (ΚΕΝΕ), Αρεοπαγίτη ε.τ. κ. Καϋμενάκη και ορίστηκε η 21η Μαΐου ως ημερομηνία ενημέρωσης των μελών της ΚΕΝΕ και αρχικής συζήτησης επί του νομοσχεδίου», καταλήγει η ανακοίνωση.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης