Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει για το κύκλωμα των εκβιαστών ο Ν. Παππάς

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016, 19:21
Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει για το κύκλωμα των εκβιαστών ο Ν. Παππάς
Για απόλυτη διαστρέβλωση της αλήθειας και στοχευμένη κατασυκοφάντηση από «συγκεκριμένα κέντρα» κάνει λόγο ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, τονίζοντας σε ανακοίνωσή του πως είναι αναγκασμένος να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Ο κ. Παππάς καταγγέλλει «αήθη επίθεση που ξεπερνά κάθε όριο», ενώ σημειώνει ότι μέχρι στιγμής είχε επιλέξει να τηρήσει στάση αναμονής.

Στην ανακοίνωσή του, ο υπουργός Επικρατείας αναφέρει ότι η υπόθεση των κατηγορουμένων για τα κακουργήματα της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένης εκβίασης και δωροδοκίας βρίσκεται ενώπιον της Δικαιοσύνης, η οποία θα αξιολογήσει και θα κρίνει την υπόθεση και τα πρόσωπα.

«Η Δικαιοσύνη αναπνέει, η κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει, όπως δεν παρεμβαίνει και σε άλλες εν εξελίξει υποθέσεις», συμπληρώνει και προσθέτει ότι «το γεγονός ότι το απόστημα σπάει τώρα, αποδεικνύει ότι αίρονται τα διάφορα εμπόδια και η Ελληνική Αστυνομία και Δικαιοσύνη αφήνονται, απερίσπαστες, να κάνουν τη δουλειά τους».

Όπως τονίζει, η υπόθεση πήρε την τρέχουσα εξέλιξη διότι η ηγεσία του υπουργείου προστασίας του πολίτη και η ηγεσία της αστυνομίας λειτούργησαν υποδειγματικά και αποτελεσματικά. Ταυτόχρονα, συνεχίζει ο κ. Παππάς, στελέχη των επιχειρήσεων του δημοσίου δε δείλιασαν και έκαναν το καθήκον τους.

«Οι συλληφθέντες φέρονται να έχουν εκβιάσει στελέχη επιχειρήσεων του δημοσίου προκειμένου να καρπώνονται τη μερίδα του λέοντος στην κρατική διαφήμιση με την ταυτόχρονη απειλή, ότι σε αντίθετη περίπτωση θα προβαίνουν σε αρνητικά δημοσιεύματα για στελέχη επιχειρήσεων, αλλά και μελών της κυβέρνησης. Ενώπιον άλλων παράλληλων νομοθετικών και νομικών εξελίξεων και υποθέσεων, κάποιοι επιχειρούν αυτή την πραγματικότητα να την αντιστρέψουν», υπογραμμίζει ο κ. Παππάς και καταλήγει:

«Είναι προφανές ότι εκτός από τα κυκλώματα εκβιαστών του υπονόμου υπάρχουν και τα κυκλώματα εκβιαστών των -κατά τη δική τους φαντασία- σαλονιών».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016, 19:22