Στη δικαιοσύνη κατά Παπαγγελόπουλου απειλεί να προσφύγει η Τσατάνη

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020, 19:52
Στη δικαιοσύνη κατά Παπαγγελόπουλου απειλεί να προσφύγει η Τσατάνη

Με μηνύσεις απειλεί η πρώην εισαγγελέας Εφετών Γεωργία Τσατάνη τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο για τις δηλώσεις του στις οποίες εμπλέκει το όνομά της.

Η κ. Τσατάνη χαρακτηρίζει ανυπόστατους και συκοφαντικούς τους ισχυρισμούς Παπαγγελόπουλου ότι του εκμυστηρεύτηκε πως είχε δεχθεί πιέσεις η ίδια από τον Αντώνη Σαμαρά για την προφυλάκιση του Γιάννη Αγγέλου στην υπόθεση του Βατοπαιδίου.

Σε ανακοίνωση του δικηγόρου της Θέμη Σοφού αναφέρεται:

«Ως πληρεξούσιοι Δικηγόροι της κ. Γεωργίας Κων/νου Τσατάνη, Εισαγγελέως Εφετών Αθηνών ε.τ., δηλώνουμε ότι οι ισχυρισμοί του κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, τέως Αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης, ότι δήθεν του εκμυστηρεύθηκε πως «είχε δεχθεί πιέσεις από τον κ. Αντώνη Σαμαρά, μέσω απεσταλμένου του, για να προφυλακίσει τον Γιάννη Αγγέλου για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου» είναι παντελώς ανυπόστατοι και συκοφαντικοί, ότι η αήθης και θρασύτατη επίθεση την οποία εξαπολύει είναι αποκύημα νοσηρής φαντασίας, ότι αρνείται ρητώς και κατηγορηματικώς την ανωτέρω αναφορά του κ. Παπαγγελόπουλου, καθώς επίσης ότι ουδεμία σχέση είχε ή έχει με τον κ. Αντώνη Σαμαρά, πρώην Πρωθυπουργό. Η κ. Γεωργία Κων/νου Τσατάνη επιφυλάσσεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την προάσπιση της τιμής και της υπόληψής της, επιφυλασσόμενη παντός εν γένει νομίμου δικαιώματός της».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020, 19:52