Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος με αυτή του την ιδιότητα και όχι με εκείνη του υπουργού Εθνικής Άμυνας ξεκίνησε περιοδεία στη Θράκη, δήλωσε σήμερα από την Αλεξανδρούπολη όπου βρίσκεται: «Οι αντιδράσεις για τα κλειστά κέντρα μεταναστών καταγράφονται με προσοχή. Το αρμόδιο υπουργείο θέλω να πιστεύω ότι πρέπει να τις λάβει σοβαρά υπ’ όψιν. Σκοπός δεν είναι να εφαρμοστεί απλά ένα μέτρο, αλλά να ανταποκρίνεται στις δυνατότητες και στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας».

Ο κ. Αβραμόπουλος επεσήμανε ότι το θέμα της παράνομης μετανάστευσης απασχολεί πάρα πολύ τα συναρμόδια υπουργεία, καθώς αποτελεί προτεραιότητα σε εθνικό και κοινωνικό επίπεδο. «Θέλω να πιστεύω ότι θα δοθεί τέλος σε αυτό το μεγάλο πρόβλημα που θέτει σε μεγάλους κινδύνους και την κοινωνική συνοχή και την οικονομία» είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημείωσε, δε, ότι θα επισκεφθεί τον χώρο της μουσουλμανικής μειονότητας και σχολίασε επ’ αυτού: «Έχουν αλλάξει πάρα πολλά τον τελευταίο καιρό. Η Ελλάδα υιοθετεί πολύ πιο προχωρημένες, προοδευτικές πολιτικές και πρέπει οι μουσουλμάνοι συμπατριώτες μας να αισθάνονται πραγματικά φιλόξενα μέσα σε ένα περιβάλλον που τους δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξουν όλες τους τις δυνατότητες και να συμβάλλουν με τον δικό τους τρόπο στην ανάπτυξη και την πρόοδο της πατρίδας μας».

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης