Σταύρος Θεοδωράκης: «Θέμα μειονότητας, όπως το θέτει το ΒBC, δεν υπάρχει»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019, 12:53
Σταύρος Θεοδωράκης: «Θέμα μειονότητας, όπως το θέτει το ΒBC, δεν υπάρχει»

«Το προηγούμενο Σύνταγμα των γειτόνων μας μιλούσε για ύπαρξη μειονοτήτων. Το νέο τους Σύνταγμα, που δημιουργήθηκε με βάση τη συμφωνία, δεν κάνει λόγο για μειονότητες» τόνισε σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Open ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

«Θέμα μειονότητας, όπως το θέτει το ΒBC, δεν υπάρχει. Υπάρχουν άνθρωποι που υπερασπίζονται κάποιες παραδόσεις, αλλά αυτό δεν τους κάνει μειονότητα, ούτε διεκδικούν τη θέση της μειονότητας. Αισθάνονται και είναι Έλληνες» προσέθεσε.

Επεσήμανε ότι «περιμένουμε 10 δισ. από επενδύσεις, που δεν έρχονται λόγω κομματικού κράτους και αναποτελεσματικής πολιτικής», ενώ υπογράμμισε ότι «η Συμφωνία των Πρεσπών δεν είναι συγχωροχάρτι για τον κ. Τσίπρα».

Ο κ. Θεοδωράκης επανέλαβε ότι το Ποτάμι θα κατέβει αυτόνομο σε όλες τις κάλπες, στις ευρωεκλογές και στις εθνικές εκλογές, υπογραμμίζοντας ότι δεν θα είναι ποτέ βουλευτής με άλλο κόμμα. «Στη Βουλή θα μπω μόνο με το Ποτάμι» τόνισε.

Υποστήριξε ότι «ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ θέλουν να μην έχει εναλλακτικές λύσεις ο κόσμος στο κέντρο. Προσπαθούν να εξαφανίσουν τα υπόλοιπα κόμματα για να αναγκαστούν οι ψηφοφόροι να πάνε είτε αριστερά είτε δεξιά» και κατέληξε: «Αύριο στην Αθηναΐδα θα δείτε το νέο πρόσωπο του Ποταμιού για τις ευρωεκλογές. Θα παρουσιάσουμε 15 υποψηφίους από 15 πόλεις τις Ευρώπης. Όλη η Ευρώπη ένα Ποτάμι».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019, 12:53