Στ. Θεοδωράκης: «Τελικά δεν είναι όλα καλά με την υγεία μου»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017, 15:21
Στ. Θεοδωράκης: «Τελικά δεν είναι όλα καλά με την υγεία μου»
Στο πρόβλημα υγείας το οποίο αντιμετωπίζει αναφέρθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε ανάρτηση την οποία έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ο επικεφαλής του Ποταμιού έγραψε πως τελικά «δεν είναι όλα καλά» και σημείωσε: «Οι ιστολογικές εξετάσεις δείχνουν ότι για τους επόμενους μήνες θα χρειαστώ φαρμακευτική αγωγή. Θα το αντιμετωπίσω όπως το αντιμετωπίζουν χιλιάδες άνθρωποι γύρω μας».

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Τελικά δεν είναι όλα «όλα καλά». Οι ιστολογικές εξετάσεις δείχνουν ότι για τους επόμενους μήνες θα χρειαστώ φαρμακευτική αγωγή. Θα το αντιμετωπίσω όπως το αντιμετωπίζουν χιλιάδες άνθρωποι γύρω μας και οι περισσότεροι το ξεπερνούν.

Εδώ και δύο μέρες σκεφτόμουν αν θα έπρεπε να το ανακοινώσω. Ή αν θα υπομένω υποκριτικά τις ζεστές ευχές, «περαστικά», «μπράβο, όλα τέλειωσαν». Όμως, από τη στιγμή που είσαι στην πολιτική δεν μπορεί άλλα να ξέρουν οι φίλοι σου και άλλα η κοινωνία. 

Τώρα όμως που το μάθατε θέλω να σας ζητήσω και να το ξεχάσετε. Προφανώς τα ΜΜΕ θα ασχοληθούν για μια - δυο μέρες. Όμως η κουβέντα θα ήθελα να σταματήσει εδώ. Δεν έχω σκοπό να κάνω συζητήσεις ή να δώσω συνεντεύξεις με θέμα την υγεία μου. Θέλω να παραμείνω ο Σταύρος χωρίς άλλους προσδιορισμούς. Για κάποιους, συναγωνιστής, για κάποιους, αντίπαλος, για κάποιους, αδιάφορος.

Άλλωστε η απόφαση μου να αγωνιστώ, μαζί με ένα Ποτάμι ανθρώπων, για να τα αλλάξουμε όλα χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα, δεν αλλάζει ούτε μπαίνει σε δεύτερο πλάνο. Αλλά επί αυτού θα τα πούμε σύντομα.
Καλό σας απόγευμα».

Δείτε την ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη:Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017, 15:22