«Μέσα στον πανικό και τον ηθικό της ξεπεσμό η κ. Βουλτεψη δεν σεβάστηκε ούτε τον Μανώλη Γλέζο. Ντροπή και κατάντια….» έγραψε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης στο Twitter, απαντώντας στην κυβερνητική εκπρόσωπο για το σχόλιό της αναφορικά με την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κοζάνη.

Ο κ. Γλέζος είχε επιτεθεί στους Οδυσσέα Βουδούρη και Θεόδωρο Παραστατίδη για τους υπαινιγμούς τους έναντι ανεξάρτητων βουλευτών που ψήφισαν τον Σταύρο Δήμα στην πρώτη ψηφοφορία και τόνιζε ότι «οι δύο βουλευτές δεν πρέπει με κανένα τρόπο να συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αργότερα ο κ. Τσίπρας απάντησε σε όσους εξέφρασαν την άποψη ότι οι δύο βουλευτές εποφθαλμιούν τη συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως κάποιοι «έχουν την αξίωση να μας υπαγορεύσουν και ποιους θα βάλουμε ή δε θα βάλουμε στα ψηφοδέλτιά μας».

«Τις συμμαχίες, τις συνεργασίες και τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, θα τα αποφασίσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα τα αποφασίσουν ούτε οι αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε πολύ περισσότερο η ίδια η διαπλοκή και οι παρατρεχάμενοί της», διεμήνυσε.

Με τη σειρά της η κυβερνητική εκπρόσωπος καταλόγισε στον κ. Τσίπρα πως «μέσα στο απίστευτο υβρεολόγιό του» έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει τον κ. Γλέζο «…αρχηγό της διαπλοκής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης