«Σήμερα το πρωί η κα. Πελώνη δήλωσε ότι δεν έχει ακούσει προτάσεις για την ενίσχυση του ΕΣΥ από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα. Έχουμε μια κυβέρνηση που δεν ακούει και δεν βλέπει, όχι μόνο την αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά συνολικά την κοινωνία» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

Προσθέτει ότι «η κα. Πελώνη προφανώς και έχει δικαίωμα να επιλέγει τον αυτοεξευτελισμό. Θα μπορούσε ωστόσο να έχει ενημερωθεί για την προγραμματική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για το “Νέο ΕΣΥ”. Είναι στο πλαίσιο των υποχρεώσεών της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως ακόμα όμως και αν η κυβερνητική εκπρόσωπος «δεν επιθυμεί να ακούσει την αξιωματική αντιπολίτευση, ας ακούσει έστω και τώρα τους υγειονομικούς. Αίτημα των οποίων είναι να προχωρήσει άμεσα η κυβέρνηση σε επίταξη ιδιωτικών κλινικών, συνταγογράφηση των τεστ, μέτρα προστασίας σε χώρους εργασίας και μέσα μεταφοράς».

Στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ παραθέτει, «προς διευκόλυνση της κας Πελώνη» όπως αναφέρει, το link της εκδήλωσης όπου ο Αλέξης Τσίπρας είχε παρουσιάσει την προγραμματική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για το Νέο ΕΣΥ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης