«Πριν ο κ. Πέτσας μιλήσει για “εσωκομματικά προβλήματα”, τον καλούμε να μας πει πότε επιτέλους θα φέρουν προς κύρωση στη Βουλή τις συμφωνίες με τη Βόρεια Μακεδονία, τις οποίες αποφεύγει γιατί απειλούν τον κ. Μητσοτάκη με καταψήφιση οι βουλευτές του» διαμηνύει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σε σημερινή του ανακοίνωση.

«Όσον αφορά την αποτυχία του κ. Μητσοτάκη να εξασφαλίσει έστω και αναφορά στην απειλή μέτρων για ενδεχόμενες νέες επιθετικές ενέργειες έναντι της Ελλάδας, κάτι το οποίο είχε εξασφαλιστεί για την Κύπρο τον Ιούνιο του 2019 από τον τότε πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και τον Πρόεδρο της Κύπρου, δεν θα του θυμίσουμε ότι ο ίδιος διαφήμιζε “κυρώσεις που θα δαγκώνουν”», συνεχίζει η αξιωματική αντιπολίτευση, σημειώνοντας ότι τον «παραπέμπει απλά -δυστυχώς- στην μακροσκελή ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών της γείτονος που δεν θεωρεί καν αναγκαίο να σχολιάσει το κομμάτι των συμπερασμάτων που αφορά την Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ας σοβαρευτούν επιτέλους, τα εθνικά θέματα δεν μπορούν να είναι μόνο επικοινωνία. Και ας απαντήσουν στην Τουρκία αν στις διερευνητικές θα συζητηθούν “όλα τα εκκρεμή ζητήματα” των ελληνοτουρκικών σχέσεων όπως ισχυρίζεται το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης