Κατά την ολιγόωρη παραμονή του στο Στρασβούργο, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε δείπνο με την προεδρεύουσα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μετσόλα. Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συναντηθεί με την εκ των αντιπροέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις 23 Αυγούστου στο Μέγαρο Μαξίμου και μοιράζονται κοινές θέσεις στα μείζονα ευρωπαϊκά ζητήματα.

Η ΝΔ στήριξε ενεργά εντός του ΕΛΚ την υποψηφιότητα της κ. Μετσόλα για την προεδρία του Ευρωκοινοβουλίου. H Μαλτέζα πολιτικός έχει λάβει επισήμως το χρίσμα του ΕΛΚ για την θέση του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου, και η ψηφοφορία θα διεξαχθεί αύριο στο Στρασβούργο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δείπνο παρέστησαν ο βουλευτής Σερρών και γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ, Τάσος Χατζηβασιλείου και ο επικεφαλής του γραφείου της κ. Μετσόλα, Matthew Tabone.

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός είχε στο κτήριο του Ευρωκοινοβουλίου κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΕΛΚ, Μάνφρεντ Βέμπερ και τον γενικό γραμματέα του ΕΛΚ, Αντόνιο Λόπεζ Ιστούριζ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης