Συνάντηση Κουτσούμπα, με τον γγ του ΑΚΕΛ Στέφανο Στεφάνου

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021, 16:19
Συνάντηση Κουτσούμπα, με τον γγ του ΑΚΕΛ Στέφανο Στεφάνου

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε στην έδρα της ΚΕ, με τον γγ της ΚΕ του ΑΚΕΛ Στέφανο Στεφάνου. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Τουμάζος Τσελεπής, μέλος του ΠΓ του ΑΚΕΛ, η Βέρα Πολυκάρπου και ο Γιώργος Λιασής μέλη της ΚΕ, καθώς και ο Γιώργος Μαρίνος μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, «συζητήθηκαν οι εξελίξεις στην Ελλάδα, την Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή, η πορεία του Κυπριακού και οι κίνδυνοι που διαγράφονται».

Ο Δ. Κουτσούμπας «καταδίκασε την πολύχρονη τουρκική κατοχή, αναφέρθηκε στη θέση του ΚΚΕ ενάντια σε κάθε μορφή διχοτόμησης της Κύπρου και εξέφρασε την αλληλεγγύη του στον κυπριακό λαό».

«Με τον γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, είχαμε μια συντροφική και φιλική συνάντηση, κατά τη διάρκεια της οποίας είχαμε την ευκαιρία να συνεχίσουμε έναν διαχρονικό και συντροφικό διάλογο για διάφορα ζητήματα που απασχολούν την Κύπρο και την Ελλάδα και πρωτίστως το Κυπριακό και τα ελληνοτουρκικά ζητήματα. Αλλά συζητήσαμε θέματα που αφορούν τόσο στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και οι λαοί στην προσπάθεια να αντιμετωπιστούν όλα εκείνα τα ζητήματα που προκαλούν πολλά προβλήματα στις λαϊκές μάζες» δήλωσε μετά το πέρας της συνάντησης ο γγ της ΚΕ του ΑΚΕΛ.

Ο Στ. Στεφάνου χαρακτήρισε τη συνάντηση «μεστή σε περιεχόμενο» και επισήμανε ότι «ήταν μια συζήτηση που αποτελεί συνέχεια του συνεχούς διαλόγου, συζήτησης και συνεργασίας μεταξύ του ΑΚΕΛ και του ΚΚΕ».

«Συμφωνήσαμε ότι θα συνεχίσουμε την επαφή, τη συζήτηση και τον διάλογο στα πλαίσια του κοινού αγώνα για τους λαούς της Κύπρου και της Ελλάδας αλλά και για τους λαούς της Ευρώπης και της περιοχής» κατέληξε στη δήλωσή του ο γγ της ΚΕ του ΑΚΕΛ.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021, 16:19