«Η διαπραγμάτευση οδηγείται σε φιάσκο» υποστήριξε από το βήμα της Περιφερειακής Συνδιάσκεψης στην Ξάνθη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι δρομολογεί φοροκαταιγίδα και οδηγεί τη χώρα σε νέο μνημόνιο.

Τη νέα επίθεση στην κυβέρνηση για τη διαπραγματευτική της τακτική ο κ. Σαμαράς την εξαπέλυσε συγκεκριμένα κατά την ομιλία του στην προσυνδιάσκεψη του κόμματος στην Ξάνθη, με θέμα «Τοπική Αυτοδιοίκηση στη νέα οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το ομολογούν οι ίδιοι ότι αυτή η διαπραγμάτευση εξελίσσεται σε φιάσκο. Πώς να μην είναι όταν οι ίδιοι δεν ξέρουν πού πατάνε και που πηγαίνουνε. Όμως τρεις μήνες τώρα αυτό το φιάσκο το πληρώνει ο ελληνικός λαός και φαίνεται να το πληρώνει κι άλλο με τις φοροεπιδρομές που ετοιμάζουν» είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σαμαράς.

Κατηγόρησε ακόμη την κυβέρνηση ότι έλεγε ψέματα και πριν αλλά και μετά τις εκλογές, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είπαν λοιπόν απλά ψέματα πριν από τις εκλογές, είπαν ψέματα και μετά, όταν διακήρυσσαν ότι αυτό το θέατρο που τώρα ομολογούν ότι ήταν θέατρο, αυτή η περήφανη διαπραγμάτευση, τελικά δεν είχε ούτε σχέδιο Α ούτε σχέδιο Β. Αλλά για κόκκινες γραμμές μιλάνε και τη χώρα την πάνε γραμμή στο Μνημόνιο και πάλι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε επίσης για «περιβόητες κόκκινες γραμμές» της κυβέρνησης, υποστηρίζοντας ότι «πιο μαύρες δεν μπορούσαν να είναι».

Πηγή φωτό-video: thrakitoday.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης