Σαμαράς: «Η πατρίδα μας να συνεχίσει να στέκεται όρθια»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 6 Ιανουαρίου 2015, 11:54
Σαμαράς: «Η πατρίδα μας να συνεχίσει να στέκεται όρθια»
Την ευχή η πατρίδα μας να συνεχίσει να στέκεται όρθια στα πόδια της, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από την Καβάλα αμέσως μετά την κατάδυση του τιμίου σταυρού στο λιμάνι της Καβάλας.

Ο πρωθυπουργός ευχήθηκε υγεία σε όλους τους Έλληνες «και προκοπή στην πατρίδα μας τώρα που σηκώθηκε στα πόδια της να μην κυλήσει ξανά».

Ευχές για υγεία και φώτιση αλλά και συγχαρητήρια έδωσε ο πρωθυπουργός σε όλους τους κολυμβητές που αψηφώντας το τσουχτερό κρύο έπεσαν στη θάλασσα για να ανασύρουν το σταυρό. Ιδιαίτερα στον 35χρονο τυχερό Δημήτρη Γιαννικόπουλο, υπάλληλο του ΟΑΕΔ Καβάλας, που ανέσυρε το σταυρό ο κ. Σαμαράς του ευχήθηκε κάθε καλό στη ζωή του.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία των Θεοφανείων που τέλεσε ο Σεβασμιότατος μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου κ. Προκόπιος στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καβάλας.Το βράδυ της Δευτέρας ο κ. Σαμαράς είχε συνάντηση με τη δήμαρχο Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα στην οποία τόνισε τις αναπτυξιακές δυνατότητες που έχει η πόλη χάρη στις φυσικές ομορφιές και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές που διαθέτει.

Ο Πρωθυπουργός σε δηλώσεις του στο δημαρχείο σημείωσε πως είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τη δήμαρχο, τους βουλευτές αλλά και τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων μια σειρά από αναπτυξιακά ζητήματα της περιοχής αλλά και θέματα όπως η όδευση του αγωγού φυσικού αερίου TAP από την περιοχή της Καβάλας και της Δράμας.

Ο κ. Σαμαράς υπογράμμισε ότι όλα τα θέματα θα συζητηθούν στην Αθήνα με την παρουσία των εμπλεκόμενων φορέων και αποχαιρέτησε τη δήμαρχο λέγοντας «πάλι εδώ θα είμαστε για να δώσουμε λύσεις».Διαβάστε επίσης:

Αγιασμός υδάτων στον Πειραιά, Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 6 Ιανουαρίου 2015, 10:56

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 6 Ιανουαρίου 2015, 12:54