«Προφανώς κάποιοι νιώθουν σιγουριά μόνο ανάμεσα σε κομματικά μέλη, γιατί φοβούνται την μεγάλη συμμετοχή», δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, αναφερόμενος στις διαφωνίες για την εξ αποστάσεως ψηφοφορία  για τις εκλογές του υπό συγκρότηση φορέα της Κεντροαριστεράς.

«Φοβούνται τους φίλους», ανέφερε στο Twitter.  «Το νέο προοδευτικό κίνημα με εμένα δεν θα γέρνει. Αριστερά λαϊκίστικες ξέρες και δεξιά συντηρητικοί ύφαλοι», ανέφερε ο επικεφαλής του Ποταμιού, ερωτηθείς εάν θα συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ ή με τη Νέα Δημοκρατία, στην περίπτωση που επικρατήσει στις εκλογές για την ηγεσία του υπό συγκρότηση φορέα της Κεντροαριστεράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη έχει πρόεδρο. «Εγώ διεκδικώ την προεδρία του καινούριου φορέα. Μέσα θα είναι και η ΔΗΣΥ και το Ποτάμι», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για τα χρέη του ΠΑΣΟΚ, είπε ότι κανένα χρέος δεν διαγράφεται. Όπως συμπλήρωσε, πρότεινε οι αρχηγοί να εγγυώνται με την περιουσία τους τα χρέη των κομμάτων τους. «Η Ελλάδα δεν μπορεί να έχει χρεοκοπημένα κόμματα και πλούσιους πολιτικούς», εξήγησε.

Πηγή: naftemporiki.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης