Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε πριν από λίγο ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Νίκος Ταχιάος.

Ο κ. Ταχιάος ψήφισε στο 17ο Γυμνάσιο- Λύκειο Θεσσαλονίκης και ήταν περιπετειώδης, καθώς στην αρχή τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής δεν έβρισκαν το όνομά του στους εκλογικούς καταλόγους, ενώ στη συνέχεια ενημερώθηκε ότι ήταν αναπληρωματικό μέλος εφορευτικής επιτροπής, κάτι που δεν γνώριζε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη δηλώσεις που έκανε στη συνέχεια, ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη υπεύθυνα» κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν όχι με βάση το θυμικό, αλλά τη λογική.

«Σήμερα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι οι εκλογές είναι η γιορτή του πολίτη. Μια ευκαιρία που δεν μπορούμε να αφήσουμε ανεκμετάλλευτη. Πρέπει να έρθουν να ψηφίσουν πολίτες. Ψηφίζω σε μια γειτονιά με μεγάλα προβλήματα ασφάλειας. Καταγράφονται και πολλά άλλα προβλήματα που τα ζουν καθημερινά οι κάτοικοι. Είναι και ο άθλιος ΟΑΣΘ, η καθαριότητα. Όλα αυτά πρέπει να έχουν στο μυαλό τους οι πολίτες την ώρα που θα ψηφίσουν. Πρέπει να ψηφίσουν όχι με βάση το θυμικό, αλλά τη λογική, δίνοντας δυνατό ποσοστό στην παράταξη «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα»”, τόνισε ο κ. Ταχιάος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: thestival

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης