«Δέσμια των ιδεοληψιών της και των ανεφάρμοστων προεκλογικών της υποσχέσεων η κυβέρνηση ύστερα από επτά μήνες προχώρησε στην πρώτη της αποκρατικοποίηση. Το έκανε μάλιστα παραμονές δεκαπενταύγουστου και μια μέρα πριν από την ψήφιση στην Βουλή του 3ου Μνημονίου του κ. Τσίπρα. Το τίμημα της παραχώρησης δεν άλλαξε, όπως και κανένας όρος του διαγωνισμού», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το «Ποτάμι», κάνοντας λόγο για «κοροϊδία αεροπορικών διαστάσεων».

«Το Ποτάμι υποστήριξε σθεναρά την αποκρατικοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας, δεδομένης της ανάγκης άμεσων επενδύσεων για τον εκσυγχρονισμό τους ώστε να γίνει ακόμη πιο ανταγωνιστικός ο ελληνικός τουρισμός», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Παράλληλα το Ποτάμι είχε μιλήσει για βελτιώσεις σε επιμέρους όρους της συμφωνίας, τονίζοντας κυρίως την αναγκαιότητα για:

– αύξηση σε επενδύσεις σε όλα τα περιφερειακά αεροδρόμια – κι όχι μόνο στα «φιλέτα»

– την διασφάλιση του καταναλωτή και την συγκράτηση των τιμών

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τίποτα από αυτά δεν έγινε. Η αποκρατικοποίηση των αεροδρομίων έγινε έστω και καθυστερημένα, δίχως όμως να γίνει καμία προσπάθεια βελτίωσης των όρων. Από τη “σκληρή διαπραγμάτευση” φθάσαμε στο “καμία διαπραγμάτευση”», καταλήγει το «Ποτάμι».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης