Νέα έφοδο στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, πραγματοποίησε τη Δευτέρα η βελγική αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Politico.

Η αστυνομία των Βρυξελλών πραγματοποιεί τη δεύτερη έφοδό του στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, εν μέσω του σκανδάλου διαφθοράς «Qatargate» που έχει ξεσπάσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την είδηση έκανε γνωστή η Politico, επικαλούμενη τις βελγικές ομοσπονδιακές εισαγγελικές αρχές.

Λίγο αργότερα, την είδηση μετέφερε και το γαλλικό πρακτορείο AFP, επικαλούμενο την εισαγγελία.

Στο μεταξύ, νωρίτερα το Politico, με δημοσίευμά του, υποστήριξε ότι ελέγχεται και ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Όπως γράφει το Μέσο Ενημέρωσης, κατά τη σημερινή ενημέρωση, η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν «δεν απάντησε σε ερώτηση σχετικά με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά, ο οποίος παρευρέθηκε στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ εκ μέρους της Επιτροπής».

Υπενθυμίζεται ότι ο επίτροπος της Κομισιόν παρευρέθηκε στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ εκ μέρους της Κομισιόν.

Παράλληλα, έχει προβεί σε αρκετές θετικές αναρτήσεις στο Twitter υπέρ του Κατάρ τους τελευταίους μήνες: ενδεικτικά, σε ένα tweet του, επαίνεσε το Κατάρ για τη «σημαντική και απτή πρόοδο στην εργασιακή μεταρρύθμιση», ζητώντας να διατηρηθούν αυτές οι μεταρρυθμίσεις.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης